Food & Wine
  • ru
  • hy
  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո
  • ru
  • hy
Իվենթներ

Հյութեղ և հզորն արդեն Երևանում է. Տիմատին մասնակցել է Black Star Burger–ի պաշտոնական բացմանը (ՎԻԴԵՈ)

Շաբաթ երեկոն անկնկալներով լի է երևանցիների համար, քանի որ հայտնի ռուս ռեփեր Տիմատին ժամանել էր Հայաստանի մայրաքաղաք Black Star Burger ռեստորանի բացման արարողությանը մասնակցելու համար:

ԵՐԵՎԱՆ,  17 հուլիսի. /Նովոստի-Արմենիա/. Շաբաթ երեկոն անկնկալներով լի է երևանցիների համար, քանի որ հայտնի ռուս ռեփեր Տիմատին ժամանել էր Հայաստանի մայրաքաղաք Black Star Burger ռեստորանի բացման արարողությանը մասնակցելու համար:

Մինչ Տիմատիի` բեմում հայտնվելը հյուրերին զվարճացնում էին հայկական շոուբիզնեսի աստղերը` Սրբուկը և Իվետա Մուկուչյանը: Հավաքվածների բարձր ծափողջույնների ներքո նրանք կատարեցին մի շարք երգեր, ինչից հետո բեմում հայտնվեց Տիմատին:

Բեմում հավաքվածների առաջ ռեփերը սկսեց պատրաստել բուրգերներ և բաժանել իր երկրպագուներին: Ընդհանուր առմամբ, երեկոյի ընթացքում նախատեսվում էր բաժանել  հազար բուրգեր: Մի քանի տասնյակ բուրգեր բաժանելուց հետո ռեփերը որոշեց կատարել իր երգերից մի քանիսը:

Հանդիսատեսի խանդավառության ներքո Տիմատին կատարեց «Слышь, ты че такая дерзкая?»  և «Баклажан» երգերը: Երգրպագուներն ուրախությամբ երգակցում էին երգչին` անսովոր մթնոլորտ ստեղծելով Երևանի կենտրոնում:

«Երևան, շնորհակալ եմ այս ջերմ ընդունելության համար: @Bckstarburger-ը պաշտոնապես բացվեց», - գրել է Տիմատին Instagram-ի իր էջում:

Միաժամանակ ռեփերն ազդարարել է նոր անակնկալ հայերի համար:

«Ուշադրություն Լոս Անջելում բնակվող բոլոր հայերին` շուտով կբացվի  @blackstarburgerla-ը: Շուտով կլինենք ամբողջ աշխարհում, միացեք լավագույն թիմին», - գրել է նա:-0-

Share:
Թեգեր: Black Star Burger, Ереван, Երևան, Տիմատի
Նախորդ նյութը

Սննդի միջոցով ուղեղի աշխատանքը բարելավելու 5 միջոց

Հաջորդ նյութը

Շոկոլադի փառատոն` Երևանում

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

post-image
Իվենթներ

«Արմենիա Վայն» գինիների ոսկե հաղթարշավը

post-image
Իվենթներ

«Նովոստի–Արմենիա» գործակալությունը գործարկում է Digital մրցույթ Հայաստանի առաջատար բուհերի հետ համատեղ

post-image
Իվենթներ

Հայաստանում խորովածի ամենամյա փառատոնը հետաձգվել է, բայց այն կարելի է նշել նաև տանը․ ԷՔՍԿԼՅՈՒԶԻՎ

post-image
Իվենթներ

Ինչպե՞ս են Հայաստանում տոնում Վարդավառը և ինչու՞ են ջուր ցողում միմյանց վրա

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

  • Տեղական համեղ ուտելիքներ և կոլորիտ. Դիլիջանում կայացավ գաստրոնոմիկ շքեղ փառատոնը` GASTROFEST–ը (ՖՈՏՈ)
  • «Երևանի Գինու Օրերը» փառատոնը Wine Travel Awards զբոսաշրջության միջազգային մրցույթի հաղթող է ճանաչվել
  • Հայաստանում մեկնարկում է GARoon փառատոնը. «ԳԱՌունա, գառ կեր»
  • The New York Times–ը հայկական «Արենին» ներառել է խաղողի 10 լավագույն սորտերի ցանկում, որոնց արժե ավելի մոտիկից ծանոթանալ
  • Hard Rock Cafe–ի թիմը ճանաչել է Հայաստանը քվեսթի միջոցով. լավաշ, Գառնի և Քարերի սիմֆոնիա (ՖՈՏՈ)

ԱՄԵՆԱԿԱՐԴԱՑՎԱԾ

Գողտրիկ հավաքույթներ Երևանում. ներկայացնում ենք Margaryan Business Group ռեստորանների հարթակների ճանապարհային քարտեզը (ՖՈՏՈ)

0
8171

Թեստ. գուշակեք աշխարհի երկրների մայրաքաղաքները

0
5198

Հարսանիք «Ծիրանի գարդեն» ռեստորանում. կարևոր է յուրաքանչյուր մանրուք (ՖՈՏՈ)

0
4598

Հայաստանում Հոբբիթների հեքիաթային գյուղ է հայտնվել

0
4408

MBG ընկերության կատարյալ քեյթերինգից օգտվելու հինգ պատճառ (ՖՈՏՈ)

0
2972

Facebook

ԿՈՆՏԱԿՏՆԵՐ

Տեղեկատվություն տարածելու և ստանալու հարցերով դիմել.
Հեռ./ֆաքս. (+37410) 52-40-80
E-mail: [email protected]

Գովազդ տեղադրելու հարցերով դիմել.
E-mail: [email protected]

Տեխնիկական հարցերով դիմել
E-mail: [email protected]

ԲԱԺԻՆՆԵՐ

  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո

ՆԱԽԱԳԾԻ ՄԱՍԻՆ

Food&Wine–ը «Նովոստի–Արմենիա» միջազգային տեղեկատվական գործակալության հատուկ նախագիծն է, որտեղ կարող եք գտնել ակտուալ, հետաքրքիր և գլխավորը` օգտակար տեղեկատվություն գաստրոնոմիկ նրբությունների, օրիգինալ և վաղուց սիրված ճաշատեսակների ու հյութերի մասին։ Մենք չենք սահմանափակվում միայն Հայաստանով, որին, անշուշտ, հատուկ տեղ է տրված, այլ նաև պատմում ենք տարբեր երկրների խոհանոցների և հետաքրքիր գաստրոնոմիկ ավանդույթների մասին։ Ձգտում ենք ընթերցողին ծանոթացնել զարմանահրաշ գաստրոնոմիկ աշխարհի հետ, որը լի է անակնկալներով, գաղտնիքներով, առասպելներով ու պատմություններով։
Copyright © 2005-2019 AMI "Novosti-Armenia"