ԵՐԵՎԱՆ, 24 հուլիսի./Նովոստի–Արմենիա/. Այս ամառ Երևանում գրանցվում է +40 աստիճան։ Երևանցիները հաղթահարում են բնության այս «պարգևը» լավագույն քաղցրահամ փրկության` պաղպաղակի միջոցով։ Բարեբախտաբար, Երևանում սառը անուշեղենը կարելի է հանդիպել գրեթե ամեն անկյունում։ Վանիլային, շոկոլադե, ձմերուկի, հատապտուղների, անանուխի, մաստակի և անգամ տիրամիսուի համով պաղպաղակներ, փափուկ, ժելատո, դասական բաժակ և էսկիմո. պաղպաղակի տեսակները, կարծես, անսահման են, այս օրերին այն դառնում է իսկական «փրկօղակ» երևանցիների և մայրաքաղաքի հյուրերի համար։










Լուսանկարները` «Նովոստի–Արմենիա» գործակալության