Food & Wine
  • ru
  • hy
  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո
  • ru
  • hy
Սնունդ

Քաղցրահամ փրկություն. ինչպես են երևանցիները փրկվում ամառվա տապից

Ֆոտոնախագիծ այն մասին, թե ինչպես են երևանցիները պաղպաղակի օգնությամբ փրկվում ամառային տապից։

ԵՐԵՎԱՆ, 24 հուլիսի./Նովոստի–Արմենիա/. Այս ամառ Երևանում գրանցվում է +40 աստիճան։ Երևանցիները հաղթահարում են բնության այս «պարգևը» լավագույն քաղցրահամ փրկության` պաղպաղակի միջոցով։ Բարեբախտաբար, Երևանում սառը անուշեղենը կարելի է հանդիպել գրեթե ամեն անկյունում։ Վանիլային, շոկոլադե, ձմերուկի, հատապտուղների, անանուխի, մաստակի և անգամ տիրամիսուի համով պաղպաղակներ, փափուկ, ժելատո, դասական բաժակ և էսկիմո. պաղպաղակի տեսակները, կարծես, անսահման են, այս օրերին այն դառնում է իսկական «փրկօղակ» երևանցիների և մայրաքաղաքի հյուրերի համար։

բացառություն չեն նաև մայրաքաղաքի հյուրերը
Ֆոտոնախագիծ այն մասին, թե ինչպես են երևանցիները պաղպաղակի օգնությամբ փրկվում ամառային տապից։

Լուսանկարները` «Նովոստի–Արմենիա» գործակալության

Share:
Թեգեր: Երևան, պաղպաղակ, տապ, փրկություն
Նախորդ նյութը

10 գինե շրջաններ կատարյալ արձակուրդի համար

Հաջորդ նյութը

ԹԵՍՏ. Հայաստա՞ն, Շվեյցարիա՞, թե՞ Ավստրիա. Գուշակիր երկիրը լուսանկարով

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

post-image
Սնունդ

Ամենաօգտակար շիլան. ինչո՞ւ է նախընտրելի մանրացված վարսակի օգտագործումը վարսակի փաթիլների փոխարեն

post-image
Սնունդ

Գողտրիկ հավաքույթներ Երևանում. ներկայացնում ենք Margaryan Business Group ռեստորանների հարթակների ճանապարհային քարտեզը (ՖՈՏՈ)

post-image
Սնունդ

«Կայցելեմ Հայաստան». ամերիկացիները համտեսում են «ֆանտաստիկ» հայկական մթերքը

post-image
Սնունդ

ՕՐՎԱ ԲԱՂԱԴՐԱՏՈՄՍ. տապակած լավաշ երշիկով և պանրով

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

  • Հայաստանը զբոսաշրջային նոր բրենդ ունի
  • Տեղական համեղ ուտելիքներ և կոլորիտ. Դիլիջանում կայացավ գաստրոնոմիկ շքեղ փառատոնը` GASTROFEST–ը (ՖՈՏՈ)
  • «Երևանի Գինու Օրերը» փառատոնը Wine Travel Awards զբոսաշրջության միջազգային մրցույթի հաղթող է ճանաչվել
  • Հայաստանում մեկնարկում է GARoon փառատոնը. «ԳԱՌունա, գառ կեր»
  • The New York Times–ը հայկական «Արենին» ներառել է խաղողի 10 լավագույն սորտերի ցանկում, որոնց արժե ավելի մոտիկից ծանոթանալ

ԱՄԵՆԱԿԱՐԴԱՑՎԱԾ

Գողտրիկ հավաքույթներ Երևանում. ներկայացնում ենք Margaryan Business Group ռեստորանների հարթակների ճանապարհային քարտեզը (ՖՈՏՈ)

0
8605

Թեստ. գուշակեք աշխարհի երկրների մայրաքաղաքները

0
6260

Հայաստանում Հոբբիթների հեքիաթային գյուղ է հայտնվել

0
5613

Հարսանիք «Ծիրանի գարդեն» ռեստորանում. կարևոր է յուրաքանչյուր մանրուք (ՖՈՏՈ)

0
5300

Օմլետ, բրդուճ և գրանոլա. որտե՞ղ նախաճաշել Երևանում, խմբագրության ընտրություն

0
3535

Facebook

ԿՈՆՏԱԿՏՆԵՐ

Տեղեկատվություն տարածելու և ստանալու հարցերով դիմել.
Հեռ./ֆաքս. (+37410) 52-40-80
E-mail: [email protected]

Գովազդ տեղադրելու հարցերով դիմել.
E-mail: [email protected]

Տեխնիկական հարցերով դիմել
E-mail: [email protected]

ԲԱԺԻՆՆԵՐ

  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո

ՆԱԽԱԳԾԻ ՄԱՍԻՆ

Food&Wine–ը «Նովոստի–Արմենիա» միջազգային տեղեկատվական գործակալության հատուկ նախագիծն է, որտեղ կարող եք գտնել ակտուալ, հետաքրքիր և գլխավորը` օգտակար տեղեկատվություն գաստրոնոմիկ նրբությունների, օրիգինալ և վաղուց սիրված ճաշատեսակների ու հյութերի մասին։ Մենք չենք սահմանափակվում միայն Հայաստանով, որին, անշուշտ, հատուկ տեղ է տրված, այլ նաև պատմում ենք տարբեր երկրների խոհանոցների և հետաքրքիր գաստրոնոմիկ ավանդույթների մասին։ Ձգտում ենք ընթերցողին ծանոթացնել զարմանահրաշ գաստրոնոմիկ աշխարհի հետ, որը լի է անակնկալներով, գաղտնիքներով, առասպելներով ու պատմություններով։
Copyright © 2005-2019 AMI "Novosti-Armenia"