Food & Wine
  • ru
  • hy
  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո
  • ru
  • hy
Վիդեո

Պաղպաղակային «սառը» տոն Երևանում կամ ինչպես անցավ ամենաքաղցր փառատոնը

Share:
Թեգեր: պաղպաղակ, փառատոն
Նախորդ նյութը

Պաղպաղակային «սառը» տոն Երևանում կամ ինչպես անցավ ամենաքաղցր փառատոնը

Հաջորդ նյութը

Լավ հոսթել ընտրելու 17 պարզ կանոն

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

post-image
Վիդեո

Վիդեո–բաղադրատոմս` շեֆ խոհարարից. ինչպես պատրաստել լիբանանյան թաբուլե բաստուրմայով

post-image
Վիդեո

Yerevan Gastro Day–ը Հայաստանում

post-image
Վիդեո

Ոչխարների խուզման հինգերորդ փառատոնն է անցկացվել Սյունիքում

post-image
Վիդեո

«Մայրիկ» երևանյան ռեստորանը տոնում է գործունեության 1–ամյակը

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

  • Ի՞նչ մարտահրավերներ են ծառացած հայ ռեստորատորների և հյուրանոցատերերի առաջ. մեկնաբանում է ռուս փորձագետը
  • Համի զուգահեռներ. Երևանում առաջին անգամ անցկացվել է «Ռուսաստան–Հայաստան» խոհարարական գագաթնաժողովը
  • Հայաստանում առաջին անգամ արտադրվել է հավաստագրված օրգանական գինի
  • Համի կայսրություն Երևանում. մեկնարկել է Ռուսական գաստրո շաբաթը
  • Մեկ օր Արենիի գինեգործարանում. ֆոտոռեպորտաժ

ԱՄԵՆԱԿԱՐԴԱՑՎԱԾ

Հայաստանում Հոբբիթների հեքիաթային գյուղ է հայտնվել

0
774

«Ոսկեհատ» գինու փառառոնին մասնակցելու վեց պատճառ

0
426
Voskehat Wine Fest

«Ոսկեհատ» գինու փառատոն. տպավորությունների «հրավառություն» և գինի ընտրելու գաղտնիքներ

0
381

Նռան գույնը կամ երևանյան զբոսաշրջային խճանկարը

0
367

Վիտամինային «ռումբ» օրգանիզմի համար. հայկական հայտնի մրգերի օգտակար հատկություններն` ինֆոգրաֆիկայի տեսքով

0
342

Facebook

ԿՈՆՏԱԿՏՆԵՐ

Տեղեկատվություն տարածելու և ստանալու հարցերով դիմել.
Հեռ./ֆաքս. (+37410) 52-40-80
E-mail: [email protected]

Գովազդ տեղադրելու հարցերով դիմել.
E-mail: [email protected]

Տեխնիկական հարցերով դիմել
E-mail: [email protected]

ԲԱԺԻՆՆԵՐ

  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո

ՆԱԽԱԳԾԻ ՄԱՍԻՆ

Food&Wine–ը «Նովոստի–Արմենիա» միջազգային տեղեկատվական գործակալության հատուկ նախագիծն է, որտեղ կարող եք գտնել ակտուալ, հետաքրքիր և գլխավորը` օգտակար տեղեկատվություն գաստրոնոմիկ նրբությունների, օրիգինալ և վաղուց սիրված ճաշատեսակների ու հյութերի մասին։ Մենք չենք սահմանափակվում միայն Հայաստանով, որին, անշուշտ, հատուկ տեղ է տրված, այլ նաև պատմում ենք տարբեր երկրների խոհանոցների և հետաքրքիր գաստրոնոմիկ ավանդույթների մասին։ Ձգտում ենք ընթերցողին ծանոթացնել զարմանահրաշ գաստրոնոմիկ աշխարհի հետ, որը լի է անակնկալներով, գաղտնիքներով, առասպելներով ու պատմություններով։
Copyright © 2005-2019 AMI "Novosti-Armenia"