Food & Wine
  • ru
  • hy
  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո
  • ru
  • hy
Ըմպելիք

Սուրճի երեք անսովոր բաղադրատոմս

Հատուկ նրանց համար, ովքեր ուզում են ամենօրյա սուրճին նոր համեր հաղորդել

ԵՐԵՎԱՆ,  2 սեպտեմբերի. /Նովոստի-Արմենիա/. Առաջարկում ենք ձեզ առավոտյան սուրճն ավելի օրիգինալ դարձնել` սուրճը նորովի պատրաստելով:

Սուրճ բանանով և դարչինով

Բաղադրիչներ

Բանան` կես

Դարձին` ըստ ճաշակի

Վանիլային պաղպաղակ` մեկ գնդիկ

Սուրճ` մեկ բաժակ

Պատրաստման եղանակը

Եփած, քիչ պաղած սուրճը բլենդերում խառնել մանր կտրատած բանանով և դարչինով: Ավելացնել պաղպաղակ, ինչպես նաև, ցանկության դեպքում, սերուցք

Կիտրոնով և դառը շոկոլադով

Բաղադրիչներ

Դառը շոկոլադ` 50 գ

Կիտրոն` կես

Աղ` քառորդ թեյի գդալ

Շաքարավազ` ըստ ճաշակի

Պաղպաղակ (պարտադիր չէ)` 100 գ

Սուրճ` 1 բաժակ

Պատրաստման եղանակը

Մանրացնել շոկոլադը, կիտրոնը շրջանակների կտրել: Սրճեփի մեջ լցնել սուրճը և շաքարավազը, ավելացնել եռացրած ջուր, աղ և եփել` չհասցնելով եռման աստիճանի: Լցնել ըմպելիքը գավաթի մեջ, ավելացնել մանրացված շոկոլադ, կիտրոնի շրջանակները և պաղպաղակը:

Կակաո-բանանային սուրճ

Բաղադրիչներ

Բանան` 1 հատ

Մեղր` 1 թեյի գդալ

Կակաո` 1 թեյի գդալ

Թարմ եփած սուրճ` 1 բաժակ

Կաթ` 1 բաժակ

Պատրաստման եղանակը

Բոլոր բաղադրիչները լցնել բլենդերի մեջ և հարել:  

Share:
Թեգեր: առավոտ, բաղադրատոմսեր, սուրճ
Նախորդ նյութը

Գունեղ շոու Խոհարարական արվեստի և հյուրընկալության ակադեմիայում. «կույր համ» և պիցցա–ակրոբատիկա

Հաջորդ նյութը

Ինչպես որոշել կեղծ գինին

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

post-image
Ըմպելիք

Հայ սպառողի ընկալմամբ, ո՞ր ալկոհոլային խմիչքն է ամենաավանդականը

post-image
Ըմպելիք

Գինի խմելու արվեստը, կամ այս ազնվաբարո ըմպելիքը ճիշտ խմելու խորհուրդներ (ՎԻԴԵՈ)

post-image
Ըմպելիք

Վիսկի լցնող հոգեբան. ինչպե՞ս են ապրում հայ բարմենները և ինչո՞ւ են մարդիկ նրանց վստահում ավելի շատ, քան ընկերներին

post-image
Ըմպելիք

Ինչպես որոշել կեղծ գինին

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

  • Հայաստանը զբոսաշրջային նոր բրենդ ունի
  • Տեղական համեղ ուտելիքներ և կոլորիտ. Դիլիջանում կայացավ գաստրոնոմիկ շքեղ փառատոնը` GASTROFEST–ը (ՖՈՏՈ)
  • «Երևանի Գինու Օրերը» փառատոնը Wine Travel Awards զբոսաշրջության միջազգային մրցույթի հաղթող է ճանաչվել
  • Հայաստանում մեկնարկում է GARoon փառատոնը. «ԳԱՌունա, գառ կեր»
  • The New York Times–ը հայկական «Արենին» ներառել է խաղողի 10 լավագույն սորտերի ցանկում, որոնց արժե ավելի մոտիկից ծանոթանալ

ԱՄԵՆԱԿԱՐԴԱՑՎԱԾ

Գողտրիկ հավաքույթներ Երևանում. ներկայացնում ենք Margaryan Business Group ռեստորանների հարթակների ճանապարհային քարտեզը (ՖՈՏՈ)

0
8611

Թեստ. գուշակեք աշխարհի երկրների մայրաքաղաքները

0
6268

Հայաստանում Հոբբիթների հեքիաթային գյուղ է հայտնվել

0
5624

Հարսանիք «Ծիրանի գարդեն» ռեստորանում. կարևոր է յուրաքանչյուր մանրուք (ՖՈՏՈ)

0
5312

Օմլետ, բրդուճ և գրանոլա. որտե՞ղ նախաճաշել Երևանում, խմբագրության ընտրություն

0
3550

Facebook

ԿՈՆՏԱԿՏՆԵՐ

Տեղեկատվություն տարածելու և ստանալու հարցերով դիմել.
Հեռ./ֆաքս. (+37410) 52-40-80
E-mail: [email protected]

Գովազդ տեղադրելու հարցերով դիմել.
E-mail: [email protected]

Տեխնիկական հարցերով դիմել
E-mail: [email protected]

ԲԱԺԻՆՆԵՐ

  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո

ՆԱԽԱԳԾԻ ՄԱՍԻՆ

Food&Wine–ը «Նովոստի–Արմենիա» միջազգային տեղեկատվական գործակալության հատուկ նախագիծն է, որտեղ կարող եք գտնել ակտուալ, հետաքրքիր և գլխավորը` օգտակար տեղեկատվություն գաստրոնոմիկ նրբությունների, օրիգինալ և վաղուց սիրված ճաշատեսակների ու հյութերի մասին։ Մենք չենք սահմանափակվում միայն Հայաստանով, որին, անշուշտ, հատուկ տեղ է տրված, այլ նաև պատմում ենք տարբեր երկրների խոհանոցների և հետաքրքիր գաստրոնոմիկ ավանդույթների մասին։ Ձգտում ենք ընթերցողին ծանոթացնել զարմանահրաշ գաստրոնոմիկ աշխարհի հետ, որը լի է անակնկալներով, գաղտնիքներով, առասպելներով ու պատմություններով։
Copyright © 2005-2019 AMI "Novosti-Armenia"