Food & Wine
  • ru
  • hy
  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո
  • ru
  • hy
Իվենթներ

«Նովոստի–Արմենիան» հրապարակել է առաջատար հայկական բուհերի ուսանողների շրջանում անցկացված Digital մրցույթի հաղթողների անունները

Մրցույթին մասնակցել է ավելի քան 30 ուսանող։

ԵՐԵՎԱՆ, 21 նոյեմբերի./Նովոստի–Արմենիա/. «Նովոստի–Արմենիա» միջազգային տեղեկատվական գործակալությունը որոշել է առաջատար հայկական բուհերի ուսանողների շրջանում անցկացված Digital մրցույթի հաղթողներին։

Ուսանողների աշխատանքները պետք է ներառեին ակտուալ և օգտակար տեղեկատվություն Հայաստանի գաստրոնոմիկ նրբությունների, ավանդույթների, ինչպես նաև տուրիստական ուղղությունների մասին։ 

Մրցույթին մասնակցել է Հայ–ռուսական սլավոնական համալսարանի և Մոսկվայի Լոմոնոսովի անվան պետական համալսարանի երևանյան մասնաճյուղի ավելի քան 30 ուսանող, ովքեր ներկայացրեցին ստեղծագործական նախագծեր մուլտիմեդիոն ձևաչափում։

Ընտրվել են երեք ամենաօրիգինալ աշխատանքները.

  1. «Кола, соль и сырое яйцо. Необычные для Армении рецепты кофе» («Կոլա, աղ և հում ձու. սուրճի տարօրինակ բաղադրատոմսեր»)

Հեղինակ` Մարտիրոսյան Մարտինա, 4–րդ կուրս (Հայ–ռուսական սլավոնական համալսարան)

2. «Очаг гастротуризма в Армении. Фоторепортаж с ароматом хлеба» («Գաստրոտուրիզմի օջախ Հայաստանում. ֆոտոռեպորտաժ`հացի բույրով»)

Հեղինակներ` Գինոսյան Կրիստիան և Էլիզա Մխիթարյան, 3–րդ կուրս (Հայ–ռուսական սլավոնական համալսարան)

3. «Один день в винодельне Арени – фоторепортаж» («Մեկ օր Արենիի գինեգործարանում. ֆոտոռեպորտաժ»)

Հեղինակներ` Զաքոյան Մարինա և Բդոյան Մարիա, 3–րդ կուրս (Հայ–ռուսական սլավոնական համալսարան)

Աշխատանքները կհրապարակվեն foodandwine.newsarmenia.am կայքում։

Food&Wine նոր հատուկ նախագիծը, որը «Նովոստի–Արմենիա» գործակալությունը գործարկել է հուլիսին, չի սահմանափակվում միայն Հայաստանով և պատմում է տարբեր երկրների խոհանոցների, գաստրոնոմիկ ավանդույթների մասին։ «Նովոստի–Արմենիա» միջազգային տեղեկատվական գործակալությունն աշխատում է Հայաստանի լրատվական դաշտում 2005թ.–ից և մեդիաշուկայի առաջատարներից մեկն է։ Գործակալությունն ամենամեջբերվողներից է հայկական ԶԼՄ–ների շրջանում, այսօր ունի 150 հազար բաժանորդ Facebook–ում, ինչն ապահովում է օրական ավելի քան 250 հազար դիտում։–0–

Share:
Թեգեր: «Նովոստի–Արմենիա», Digital-մրցույթ, հաղթողներ
Նախորդ նյութը

Ալկոհոլի և երաժշտության միքս. Երևանում անցկացվեց առաջին ArmCocktail Festival–ը

Հաջորդ նյութը

Գաստրոտուրիզմի օջախ Հայաստանում. ֆոտոռեպորտաժ`հացի բույրով

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

post-image
Իվենթներ

«Ոսկեհատ» գինու փառատոն. տպավորությունների «հրավառություն» և գինի ընտրելու գաղտնիքներ

post-image
Իվենթներ

«Երևանի Գինու Օրերը» փառատոնը Wine Travel Awards զբոսաշրջության միջազգային մրցույթի հաղթող է ճանաչվել

post-image
Իվենթներ

Աջակցում ենք ռեստորաններին. Երևանում մեկնարկում է DeliveryFest առցանց փառատոնը (ՎԻԴԵՈ)

post-image
Իվենթներ

Դդում+բրինձ+չրեղեն = Ղափամայի տոն Երևանում

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

  • Հայաստանը զբոսաշրջային նոր բրենդ ունի
  • Տեղական համեղ ուտելիքներ և կոլորիտ. Դիլիջանում կայացավ գաստրոնոմիկ շքեղ փառատոնը` GASTROFEST–ը (ՖՈՏՈ)
  • «Երևանի Գինու Օրերը» փառատոնը Wine Travel Awards զբոսաշրջության միջազգային մրցույթի հաղթող է ճանաչվել
  • Հայաստանում մեկնարկում է GARoon փառատոնը. «ԳԱՌունա, գառ կեր»
  • The New York Times–ը հայկական «Արենին» ներառել է խաղողի 10 լավագույն սորտերի ցանկում, որոնց արժե ավելի մոտիկից ծանոթանալ

ԱՄԵՆԱԿԱՐԴԱՑՎԱԾ

Գողտրիկ հավաքույթներ Երևանում. ներկայացնում ենք Margaryan Business Group ռեստորանների հարթակների ճանապարհային քարտեզը (ՖՈՏՈ)

0
8720

Թեստ. գուշակեք աշխարհի երկրների մայրաքաղաքները

0
6479

Հայաստանում Հոբբիթների հեքիաթային գյուղ է հայտնվել

0
5872

Հարսանիք «Ծիրանի գարդեն» ռեստորանում. կարևոր է յուրաքանչյուր մանրուք (ՖՈՏՈ)

0
5416

Օմլետ, բրդուճ և գրանոլա. որտե՞ղ նախաճաշել Երևանում, խմբագրության ընտրություն

0
3766

Facebook

ԿՈՆՏԱԿՏՆԵՐ

Տեղեկատվություն տարածելու և ստանալու հարցերով դիմել.
Հեռ./ֆաքս. (+37410) 52-40-80
E-mail: [email protected]

Գովազդ տեղադրելու հարցերով դիմել.
E-mail: [email protected]

Տեխնիկական հարցերով դիմել
E-mail: [email protected]

ԲԱԺԻՆՆԵՐ

  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո

ՆԱԽԱԳԾԻ ՄԱՍԻՆ

Food&Wine–ը «Նովոստի–Արմենիա» միջազգային տեղեկատվական գործակալության հատուկ նախագիծն է, որտեղ կարող եք գտնել ակտուալ, հետաքրքիր և գլխավորը` օգտակար տեղեկատվություն գաստրոնոմիկ նրբությունների, օրիգինալ և վաղուց սիրված ճաշատեսակների ու հյութերի մասին։ Մենք չենք սահմանափակվում միայն Հայաստանով, որին, անշուշտ, հատուկ տեղ է տրված, այլ նաև պատմում ենք տարբեր երկրների խոհանոցների և հետաքրքիր գաստրոնոմիկ ավանդույթների մասին։ Ձգտում ենք ընթերցողին ծանոթացնել զարմանահրաշ գաստրոնոմիկ աշխարհի հետ, որը լի է անակնկալներով, գաղտնիքներով, առասպելներով ու պատմություններով։
Copyright © 2005-2019 AMI "Novosti-Armenia"