Food & Wine
  • ru
  • hy
  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո
  • ru
  • hy
Սնունդ

Գաստրոտուրիզմի օջախ Հայաստանում. ֆոտոռեպորտաժ`հացի բույրով

Առաջատար հայկական բուհերի ուսանողների շրջանում անցկացված Digital մրցույթի շրջանակում մենք սկսում ենք հրապարակել հաղթողների ամենաօրիգինալ աշխատանքները, որոնցից մեկը նվիրված է զբոսաշրջիկների շրջանում հայտնի մի վայրին, որտեղ կարելի է վայելել ավանդական հացաբուլկեղենը։

ԵՐԵՎԱՆ, 26 նոյեմբերի./Նովոստի–Արմենիա/. Ներկայացնում ենք ֆոտոռեպորտաժ Հայաստանում ամենահայտնի թոնրատներից մեկից` «Գնթունիկից», որտեղ զբոսաշրջիկները կարող են վայելել հայկական ավանդական հացը։

Գինոսյան Կրիստիան և Էլիզա Մխիթարյան

Share:
Թեգեր: «Գնթունիկ», գաստրոտուրիզմ, Հայաստան, հաց, հացաբուլկեղեն
Նախորդ նյութը

«Նովոստի–Արմենիան» հրապարակել է առաջատար հայկական բուհերի ուսանողների շրջանում անցկացված Digital մրցույթի հաղթողների անունները

Հաջորդ նյութը

Կոլա, աղ և հում ձու. սուրճի յուրօրինակ բաղադրատոմսեր

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

post-image
Սնունդ

Ի՞նչ է աստրոդիետան և ինչպես պետք է սնվեն կենդանակերպի նշանները

post-image
Սնունդ

Մայրիկի բաղադրատոմսով․ պարզ և համեղ հայկական նախաճաշ Նազենի Հովհաննիսյանից

post-image
Սնունդ

Երբ ավելորդ քաշը խնդիր չէ. հայկական համեղ գաթայի պատրաստման գաղտնիքը

post-image
Սնունդ

Ամանորին ընդառաջ. 3 ամենահամեղ ու յուրօրինակ աղցանների բաղադրատոմսերը (ՖՈՏՈ)

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

  • Հայաստանը զբոսաշրջային նոր բրենդ ունի
  • Տեղական համեղ ուտելիքներ և կոլորիտ. Դիլիջանում կայացավ գաստրոնոմիկ շքեղ փառատոնը` GASTROFEST–ը (ՖՈՏՈ)
  • «Երևանի Գինու Օրերը» փառատոնը Wine Travel Awards զբոսաշրջության միջազգային մրցույթի հաղթող է ճանաչվել
  • Հայաստանում մեկնարկում է GARoon փառատոնը. «ԳԱՌունա, գառ կեր»
  • The New York Times–ը հայկական «Արենին» ներառել է խաղողի 10 լավագույն սորտերի ցանկում, որոնց արժե ավելի մոտիկից ծանոթանալ

ԱՄԵՆԱԿԱՐԴԱՑՎԱԾ

Գողտրիկ հավաքույթներ Երևանում. ներկայացնում ենք Margaryan Business Group ռեստորանների հարթակների ճանապարհային քարտեզը (ՖՈՏՈ)

0
8720

Թեստ. գուշակեք աշխարհի երկրների մայրաքաղաքները

0
6479

Հայաստանում Հոբբիթների հեքիաթային գյուղ է հայտնվել

0
5872

Հարսանիք «Ծիրանի գարդեն» ռեստորանում. կարևոր է յուրաքանչյուր մանրուք (ՖՈՏՈ)

0
5416

Օմլետ, բրդուճ և գրանոլա. որտե՞ղ նախաճաշել Երևանում, խմբագրության ընտրություն

0
3766

Facebook

ԿՈՆՏԱԿՏՆԵՐ

Տեղեկատվություն տարածելու և ստանալու հարցերով դիմել.
Հեռ./ֆաքս. (+37410) 52-40-80
E-mail: [email protected]

Գովազդ տեղադրելու հարցերով դիմել.
E-mail: [email protected]

Տեխնիկական հարցերով դիմել
E-mail: [email protected]

ԲԱԺԻՆՆԵՐ

  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո

ՆԱԽԱԳԾԻ ՄԱՍԻՆ

Food&Wine–ը «Նովոստի–Արմենիա» միջազգային տեղեկատվական գործակալության հատուկ նախագիծն է, որտեղ կարող եք գտնել ակտուալ, հետաքրքիր և գլխավորը` օգտակար տեղեկատվություն գաստրոնոմիկ նրբությունների, օրիգինալ և վաղուց սիրված ճաշատեսակների ու հյութերի մասին։ Մենք չենք սահմանափակվում միայն Հայաստանով, որին, անշուշտ, հատուկ տեղ է տրված, այլ նաև պատմում ենք տարբեր երկրների խոհանոցների և հետաքրքիր գաստրոնոմիկ ավանդույթների մասին։ Ձգտում ենք ընթերցողին ծանոթացնել զարմանահրաշ գաստրոնոմիկ աշխարհի հետ, որը լի է անակնկալներով, գաղտնիքներով, առասպելներով ու պատմություններով։
Copyright © 2005-2019 AMI "Novosti-Armenia"