Food & Wine
  • ru
  • hy
  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո
  • ru
  • hy
Սնունդ

Օրվա բաղադրատոմս. լոլիկով խրթխրթան սմբուկ քաղցրակծու սոուսի մեջ

Յուրահատուկ բաղադրատոմս` ռուս շեֆ խոհարարից

ԵՐԵՎԱՆ, 23 հունվարի./Նովոստի-Արմենիա/. Ձեզ ենք ներկայացնում քաղցրակծու սոուսի մեջ լոլիկով խրթխրթան սմբուկի յուրահատուկ և պաևզ բաղադրատոմս` ռուս շեֆ խոհարար Վիկտոր Ապասևից, որը հրապարակվել է «Аргументы и факты»-ում։

Եվ այսպես

Բաղադրիչներ

  • Սմբուկ – 100գ
  • Համեմ – 5գ
  • Օսլա – 20գ
  • Սպիտակ քունջութ – 2գ
  • Լոլիկ – 80 գ
  • Աղ – ըստ ճաշակի
  • Սև պղպեղ – ըստ ճաշակի

Սոուս սմբուկի համար

  • Սոյայի սոուս – 220 մլ
  • Քաղցր չիլի սոուս – 825 մլ
  • Սխտոր – 45 գ

Պատրաստման եղանակ

Սխտորը մանր կտրատել, ավելացնել սոյայի սոուսը և չիլի սոուսը, խառնել։ Սմբուկը խոշոր եռանկյունաձև կտորների բաժանել (8-9 կտոր), թրջել ջրով, թաթախել օսլայի մեջ և տապակել։ Լոլիկը խոշոր կտորներ անել, ավելացնել համեմի, սմբուկի, սոուսի, համեմունքների վրա և խառնել։ Դնել ափսեի մեջ, զարդարել քունջութով և համեմով։-0-

Share:
Թեգեր: բաղադրատոմս, լոլիկ, սմբուկ, սոուս
Նախորդ նյութը

Մսի փոխարինիչները մեծ տարածում են գտնում ռեստորաններում. դրանց շուկան կաճի`հասնելով 100 մլրդ դոլարի

Հաջորդ նյութը

Հավի լյարդից պարֆե. Ջեյմի Օլիվերի բաղադրատոմսը

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

post-image
Սնունդ

Երևանը, գինին, քրիստոնեությունը, ուտելիքը և բնությունը. Կովկասի մարգարիտը` Հայաստանը տեսնելու հինգ պատճառ (ՎԻԴԵՈ)

post-image
Սնունդ

Վիտամինային ռումբ. կարմիր ոսպով համեղ կրեմապուրի բաղադրատոմս

post-image
Սնունդ

Տնային չիպսերի բաղադրատոմսեր

post-image
Սնունդ

Ռեստորանների հայկական միությունը իշխանություններին առաջարկում է կորոնավիրուսի պայմաններում հանրային սննդի ոլորտի աջակցության համար միջոցներ ձեռնարկել

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

  • Տեղական համեղ ուտելիքներ և կոլորիտ. Դիլիջանում կայացավ գաստրոնոմիկ շքեղ փառատոնը` GASTROFEST–ը (ՖՈՏՈ)
  • «Երևանի Գինու Օրերը» փառատոնը Wine Travel Awards զբոսաշրջության միջազգային մրցույթի հաղթող է ճանաչվել
  • Հայաստանում մեկնարկում է GARoon փառատոնը. «ԳԱՌունա, գառ կեր»
  • The New York Times–ը հայկական «Արենին» ներառել է խաղողի 10 լավագույն սորտերի ցանկում, որոնց արժե ավելի մոտիկից ծանոթանալ
  • Hard Rock Cafe–ի թիմը ճանաչել է Հայաստանը քվեսթի միջոցով. լավաշ, Գառնի և Քարերի սիմֆոնիա (ՖՈՏՈ)

ԱՄԵՆԱԿԱՐԴԱՑՎԱԾ

Գողտրիկ հավաքույթներ Երևանում. ներկայացնում ենք Margaryan Business Group ռեստորանների հարթակների ճանապարհային քարտեզը (ՖՈՏՈ)

0
8178

Թեստ. գուշակեք աշխարհի երկրների մայրաքաղաքները

0
5227

Հարսանիք «Ծիրանի գարդեն» ռեստորանում. կարևոր է յուրաքանչյուր մանրուք (ՖՈՏՈ)

0
4615

Հայաստանում Հոբբիթների հեքիաթային գյուղ է հայտնվել

0
4425

MBG ընկերության կատարյալ քեյթերինգից օգտվելու հինգ պատճառ (ՖՈՏՈ)

0
2979

Facebook

ԿՈՆՏԱԿՏՆԵՐ

Տեղեկատվություն տարածելու և ստանալու հարցերով դիմել.
Հեռ./ֆաքս. (+37410) 52-40-80
E-mail: [email protected]

Գովազդ տեղադրելու հարցերով դիմել.
E-mail: [email protected]

Տեխնիկական հարցերով դիմել
E-mail: [email protected]

ԲԱԺԻՆՆԵՐ

  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո

ՆԱԽԱԳԾԻ ՄԱՍԻՆ

Food&Wine–ը «Նովոստի–Արմենիա» միջազգային տեղեկատվական գործակալության հատուկ նախագիծն է, որտեղ կարող եք գտնել ակտուալ, հետաքրքիր և գլխավորը` օգտակար տեղեկատվություն գաստրոնոմիկ նրբությունների, օրիգինալ և վաղուց սիրված ճաշատեսակների ու հյութերի մասին։ Մենք չենք սահմանափակվում միայն Հայաստանով, որին, անշուշտ, հատուկ տեղ է տրված, այլ նաև պատմում ենք տարբեր երկրների խոհանոցների և հետաքրքիր գաստրոնոմիկ ավանդույթների մասին։ Ձգտում ենք ընթերցողին ծանոթացնել զարմանահրաշ գաստրոնոմիկ աշխարհի հետ, որը լի է անակնկալներով, գաղտնիքներով, առասպելներով ու պատմություններով։
Copyright © 2005-2019 AMI "Novosti-Armenia"