Food & Wine
  • ru
  • hy
  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո
  • ru
  • hy
Սնունդ

Խոհարարական դասընթացներ` առանց տնից դուրս գալու. Կոուլսլո

Օրվա բաղադրատոմս

ԵՐԵՎԱՆ, 25 ապրիլի./Նովոստի–Արմենիա/. Կորոնավիրուսի դեմ պայքարը չի հանդարտվում, և մարդիկ, վարակից խուսափելու համար, ստիպված են շատ ժամանակ անցկացնել տանը: Իսկ դա խոհարարական հմտությունները զարգացնելու հիանալի առիթ է:

Food&Wine պորտալը շարունակում է «Խոհարարական դասընթացներ` առանց տնից դուրս գալու» նյութերի շարքը` հրապարակելով թեթև և ախորժելի ճաշատեսակների բաղադրատոմսեր։ Այս անգամ ներկայացնում ենք Կոուլսլո աղցանի բաղադրատոմս։

Բաղադրիչներ

  • Սովորական կաղամբ – 1/2
  • Բողկ – 500 գրամ
  • Կարմիր կաղամբ – 1/2
  • Գազար – 3 հատ
  • Թարմ կարմիր պղպեղ – 1 հատ
  • Կանաչ սոխ – 4 ցողուն
  • Կտրատած մաղադանոս – 15 գրամ
  • Մայոնեզ – 250 գրամ
  • Աղ – ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակ

Սովորական և կարմիր կաղամբները մանր կտրատել, քերիչով անցկացնել գազարն ու բողկը, այդ ամենը խառնել մեծ թասի մեջ։ Մանր կտրատել կարմիր պղպեղը, կանաչ սոխն ու մաղադանոսը։ Բոլոր մաղադրիչները խառնել, մատուցելուց առաջ ավելացնել մայոնեզ և աղ։

Բարի ախորժակ։

Share:
Թեգեր: բաղադրատոմս, Կոուլսլո
Նախորդ նյութը

Խոհարարական դասընթացներ՝ առանց տնից դուրս գալու. հավի մսով և բանջարեղենով ֆունչոզա

Հաջորդ նյութը

Online Yerevan Wine Days 2020. ինչպես է անցկացվում գինու առաջին հեռավար փառատոնը Հայաստանում (LIVE)

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

post-image
Սնունդ

Խոհարարական դասընթացներ` առանց տնից դուրս գալու. Չիզքեյք

post-image
Սնունդ

Շոկոլադից, մրգերից և պաղպաղակից քաղցր աղանդեր. պարզապես ցնցող համ (ՎԻԴԵՈ)

post-image
Սնունդ

Ամառային մենյու. սեզոնային բանջարեղենով և մրգերով երեք բաղադրատոմս

post-image
Սնունդ

Արագ և համեղ նախաճաշի 5 տարբերակ

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

  • Հայաստանը զբոսաշրջային նոր բրենդ ունի
  • Տեղական համեղ ուտելիքներ և կոլորիտ. Դիլիջանում կայացավ գաստրոնոմիկ շքեղ փառատոնը` GASTROFEST–ը (ՖՈՏՈ)
  • «Երևանի Գինու Օրերը» փառատոնը Wine Travel Awards զբոսաշրջության միջազգային մրցույթի հաղթող է ճանաչվել
  • Հայաստանում մեկնարկում է GARoon փառատոնը. «ԳԱՌունա, գառ կեր»
  • The New York Times–ը հայկական «Արենին» ներառել է խաղողի 10 լավագույն սորտերի ցանկում, որոնց արժե ավելի մոտիկից ծանոթանալ

ԱՄԵՆԱԿԱՐԴԱՑՎԱԾ

Գողտրիկ հավաքույթներ Երևանում. ներկայացնում ենք Margaryan Business Group ռեստորանների հարթակների ճանապարհային քարտեզը (ՖՈՏՈ)

0
8182

Թեստ. գուշակեք աշխարհի երկրների մայրաքաղաքները

0
5237

Հարսանիք «Ծիրանի գարդեն» ռեստորանում. կարևոր է յուրաքանչյուր մանրուք (ՖՈՏՈ)

0
4634

Հայաստանում Հոբբիթների հեքիաթային գյուղ է հայտնվել

0
4456

MBG ընկերության կատարյալ քեյթերինգից օգտվելու հինգ պատճառ (ՖՈՏՈ)

0
2985

Facebook

ԿՈՆՏԱԿՏՆԵՐ

Տեղեկատվություն տարածելու և ստանալու հարցերով դիմել.
Հեռ./ֆաքս. (+37410) 52-40-80
E-mail: [email protected]

Գովազդ տեղադրելու հարցերով դիմել.
E-mail: [email protected]

Տեխնիկական հարցերով դիմել
E-mail: [email protected]

ԲԱԺԻՆՆԵՐ

  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո

ՆԱԽԱԳԾԻ ՄԱՍԻՆ

Food&Wine–ը «Նովոստի–Արմենիա» միջազգային տեղեկատվական գործակալության հատուկ նախագիծն է, որտեղ կարող եք գտնել ակտուալ, հետաքրքիր և գլխավորը` օգտակար տեղեկատվություն գաստրոնոմիկ նրբությունների, օրիգինալ և վաղուց սիրված ճաշատեսակների ու հյութերի մասին։ Մենք չենք սահմանափակվում միայն Հայաստանով, որին, անշուշտ, հատուկ տեղ է տրված, այլ նաև պատմում ենք տարբեր երկրների խոհանոցների և հետաքրքիր գաստրոնոմիկ ավանդույթների մասին։ Ձգտում ենք ընթերցողին ծանոթացնել զարմանահրաշ գաստրոնոմիկ աշխարհի հետ, որը լի է անակնկալներով, գաղտնիքներով, առասպելներով ու պատմություններով։
Copyright © 2005-2019 AMI "Novosti-Armenia"