Food & Wine
  • ru
  • hy
  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո
  • ru
  • hy
Ըմպելիք

Դետոքս–ջրի 4 բաղադրատոմս` կատարյալ կազմվածքի համար

Ինչպե՞ս կարելի է ջուրն ավելի օգտակար դարձնել

ԵՐԵՎԱՆ, 11 հունիսի./Նովոստի–Արմենիա/. Ջուրը ճիշտ սննդակարգի ու կատարյալ կազմվածքի հասնելու անբաժանելի մասն է։ Լրացուցիչ արդյունքի կարելի է հասնել հատուկ դետոքս–ջրի օգտագործման շնորհիվ, որը կարելի է պատրաստել տանը։ Harper's Bazaar–ը ներկայացնում է դետոքս–ջրի 4 բաղադրատոմս։

Կիտրոնով վարունգ

  • ½ վարունգ
  • 1 կիտրոն
  • անանուխի թերթիկներ
  • ջուր

Խմեք հյութն առավոտյան։ Կիտրոնի հյութն օգնում է գործի դնել նյութափոխանակության համակարգը և դրական է ազդում մաշկի վրա։

Ռեհանով ելակ

  • 10 հատ թարմ կամ սառեցված ելակ
  • 2 կտոր կիտրոն
  • ½ կիտրոնի թարմ քամած հյութ
  • մի բուռ թարմ ռեհան
  • ջուր

Ելակը պարունակում է մեծ քանակությամբ հակաօքսիդանտներ, կալիում, C վիտամին, ռեհանն իր հերթին ունի հակաբորբոքային և հակաբակտերիալ ազդեցություն։

Անանուխով կոճապղպեղ

  • 1 վարունգ
  • կոճապղպեղի թարմ արմատ
  • 2 կիտրոն
  • անանուխի թարմ տերևներ
  • հիմալայան աղ
  • ջուր

Կոճապղպեղն օգնում է ոչ միայն մրսածության, այլև ստամոքսի խանգարման ժամանակ։

Մանգո և արքայախնձոր

  • արքայախնձոր
  • մանգո
  • մի քանի կտոր կիտրոն
  • ջուր

Արքայախնձորը պարունակում է բրոմելային, որը հակաբորբոքային ֆերմենտ է։ Մանգոն օգնում է բարելավել նյութափոխանակությունն ու կանխել փքվածությունը։–0–

Share:
Թեգեր: անանաս, անանուխ, բաղադրատոմս, դետոքս–ջուր, ելակ, կիտրոն, կոճապղպեղ, վարունգ
Նախորդ նյութը

Կազմվածքի համար ամենաօգտակար և վնասակար միրգն ու հատապտուղը

Հաջորդ նյութը

Կոլոլակով ճաշ՝ երգչուհի Զառայից (ՎԻԴԵՈ)

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

post-image
Ըմպելիք

Փրկություն ամռան շոգին. անանուխով ցիտրուսային լիմոնադ

post-image
Ըմպելիք

Կոճապղպեղով և անանուխով լիմոնադ. ամրապնդում ենք իմունիտետը

post-image
Ըմպելիք

Հայկական գինեգործության «վերածնունդ և զարգացում» ու միջազգային հարթակների նվաճում

post-image
Ըմպելիք ,  Տուրիզմ

SWN հեղինակավոր պարբերականը ներկայացրել է «Գինու ճանապարհ. Հայաստան» ուղեցույցը

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

  • Հայաստանը զբոսաշրջային նոր բրենդ ունի
  • Տեղական համեղ ուտելիքներ և կոլորիտ. Դիլիջանում կայացավ գաստրոնոմիկ շքեղ փառատոնը` GASTROFEST–ը (ՖՈՏՈ)
  • «Երևանի Գինու Օրերը» փառատոնը Wine Travel Awards զբոսաշրջության միջազգային մրցույթի հաղթող է ճանաչվել
  • Հայաստանում մեկնարկում է GARoon փառատոնը. «ԳԱՌունա, գառ կեր»
  • The New York Times–ը հայկական «Արենին» ներառել է խաղողի 10 լավագույն սորտերի ցանկում, որոնց արժե ավելի մոտիկից ծանոթանալ

ԱՄԵՆԱԿԱՐԴԱՑՎԱԾ

Գողտրիկ հավաքույթներ Երևանում. ներկայացնում ենք Margaryan Business Group ռեստորանների հարթակների ճանապարհային քարտեզը (ՖՈՏՈ)

0
8712

Թեստ. գուշակեք աշխարհի երկրների մայրաքաղաքները

0
6470

Հայաստանում Հոբբիթների հեքիաթային գյուղ է հայտնվել

0
5855

Հարսանիք «Ծիրանի գարդեն» ռեստորանում. կարևոր է յուրաքանչյուր մանրուք (ՖՈՏՈ)

0
5415

Օմլետ, բրդուճ և գրանոլա. որտե՞ղ նախաճաշել Երևանում, խմբագրության ընտրություն

0
3756

Facebook

ԿՈՆՏԱԿՏՆԵՐ

Տեղեկատվություն տարածելու և ստանալու հարցերով դիմել.
Հեռ./ֆաքս. (+37410) 52-40-80
E-mail: [email protected]

Գովազդ տեղադրելու հարցերով դիմել.
E-mail: [email protected]

Տեխնիկական հարցերով դիմել
E-mail: [email protected]

ԲԱԺԻՆՆԵՐ

  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո

ՆԱԽԱԳԾԻ ՄԱՍԻՆ

Food&Wine–ը «Նովոստի–Արմենիա» միջազգային տեղեկատվական գործակալության հատուկ նախագիծն է, որտեղ կարող եք գտնել ակտուալ, հետաքրքիր և գլխավորը` օգտակար տեղեկատվություն գաստրոնոմիկ նրբությունների, օրիգինալ և վաղուց սիրված ճաշատեսակների ու հյութերի մասին։ Մենք չենք սահմանափակվում միայն Հայաստանով, որին, անշուշտ, հատուկ տեղ է տրված, այլ նաև պատմում ենք տարբեր երկրների խոհանոցների և հետաքրքիր գաստրոնոմիկ ավանդույթների մասին։ Ձգտում ենք ընթերցողին ծանոթացնել զարմանահրաշ գաստրոնոմիկ աշխարհի հետ, որը լի է անակնկալներով, գաղտնիքներով, առասպելներով ու պատմություններով։
Copyright © 2005-2019 AMI "Novosti-Armenia"