ԵՐԵՎԱՆ, 29 հունիսի./Նովոստի–Արմենիա/. Համեղ, նուրբ և անուշաբույր սուրճով պաղպաղակը լավագույն լուծումն է ամառային շոգ օրերին։ Սուրճի սիրահարներն իսկապես կգնահատեն Food&Wine–ի առաջարկած այս բաղադրատոմսը։
Եվ այսպես
Բաղադրիչներ
- բանան – 4 հատ
- սառը էսպրեսո – 4 շոթ
- կակաո – 2 ճաշի գդալ
- թխկու մրգահյութ (սիրոպ) – 4 ճաշի գդալ
- շոկոլադի փշրված կտորներ և սերուցք` զարդարելու համար
Պատրաստման եղանակ
- Խառնել բոլոր բաղադրիչներն ու մանրացնել բլենդերում մինչև միատարր զանգված դառնալը
- Ստացված խառնուրդը լցնել սուրճի բաժակների մեջ և մի քանի ժամով դնել սառցախցիկը
- Պատրաստի պաղպաղակի վրա լցնել շոկոլադի փշրանքն ու զարդարել սերուցքով
Վայելեք...