Food & Wine
  • ru
  • hy
  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո
  • ru
  • hy
Սնունդ

Արագ և համեղ. բրոկկոլիով պաստայի հիանալի բաղադրատոմս

Կատարյալ պաստա ընդամենը 30 րոպեում

ԵՐԵՎԱՆ, 7 հուլիսի./Նովոստի–Արմենիա/. Պաստան ու մեկ բաժակ կարմիր գինին հիանալի ընտրություն են համեղ ընթրիքի համար։ Շեֆ խոհարար Ռուսլան Զաքիրովը ներկայացրել է պանրով ու բրոկկոլիով պաստայի պարզ բաղադրատոմս,  գրում է GRAZIA ամսագիրը։

Բաղադրիչներ

  • 70 գրամ պաստա
  • 80 գրամ բրոկկոլի
  • 15 գրամ սերուցքային կարագ
  • 10մլ բուսայուղ
  • 100 մլ հավի արգանակ
  • 15 գրամ պեստո սոուս
  • 5 գրամ մայրու ընկույզ
  • 40 գրամ գորգոնձոլա պանիր
  • 1 թեյի գդալ քերած պարմեզան

Պատրաստման եղանակ

Բրոկկոլին բաժանել մանր կտորների և տապակել բուսայուղի մեջ։ Այնուհետև ավելացնել հավի արգանակը, գորգոնձոլա պանիրը, սերուցքային կարագը, պեստո սոուսն ու մայրու ընկույզը։ Եփել մինչև դառնա թանձր սոուս։  

Չմոռանաք նախօրոք պատրաստել մակարոնը, բայց թող այն մի փոքր հում լինի։

Այնուհետև պաստան պետք է ավելացնել բրոկկոլիի վրա, եփել 4–5 րոպե։ Եթե պաստան չոր լինի, ավելացնել արգանակ։

Մատուցելիս պաստայի վրա ցանել քերած պարմեզան։ Բարի ախորժակ

Share:
Թեգեր: բաղադրատոմս, բրոկկոլի, պաստա
Նախորդ նյութը

Ռեհանով յուրահատուկ ուտեստներ

Հաջորդ նյութը

Բանջարեղենային համեղ ու օգտակար ընթրիքի 5 պարզ գաղտնիք

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

post-image
Սնունդ

ՕՐՎԱ ԲԱՂԱԴՐԱՏՈՄՍ. սնկով համեղ կրեմապուր

post-image
Սնունդ

Ամանորին ընդառաջ. 3 ամենահամեղ ու յուրօրինակ աղցանների բաղադրատոմսերը (ՖՈՏՈ)

post-image
Սնունդ

Վիդեո–բաղադրատոմս` շեֆ խոհարարից. ինչպես պատրաստել լիբանանյան թաբուլե բաստուրմայով

post-image
Սնունդ

MBG Hospitality ընկերության 6 հայտնի ռեստորանները ժամանակավորապես փակվում են կորոնավիրուսի պատճառով

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

  • Հայաստանը զբոսաշրջային նոր բրենդ ունի
  • Տեղական համեղ ուտելիքներ և կոլորիտ. Դիլիջանում կայացավ գաստրոնոմիկ շքեղ փառատոնը` GASTROFEST–ը (ՖՈՏՈ)
  • «Երևանի Գինու Օրերը» փառատոնը Wine Travel Awards զբոսաշրջության միջազգային մրցույթի հաղթող է ճանաչվել
  • Հայաստանում մեկնարկում է GARoon փառատոնը. «ԳԱՌունա, գառ կեր»
  • The New York Times–ը հայկական «Արենին» ներառել է խաղողի 10 լավագույն սորտերի ցանկում, որոնց արժե ավելի մոտիկից ծանոթանալ

ԱՄԵՆԱԿԱՐԴԱՑՎԱԾ

Գողտրիկ հավաքույթներ Երևանում. ներկայացնում ենք Margaryan Business Group ռեստորանների հարթակների ճանապարհային քարտեզը (ՖՈՏՈ)

0
8720

Թեստ. գուշակեք աշխարհի երկրների մայրաքաղաքները

0
6479

Հայաստանում Հոբբիթների հեքիաթային գյուղ է հայտնվել

0
5872

Հարսանիք «Ծիրանի գարդեն» ռեստորանում. կարևոր է յուրաքանչյուր մանրուք (ՖՈՏՈ)

0
5416

Օմլետ, բրդուճ և գրանոլա. որտե՞ղ նախաճաշել Երևանում, խմբագրության ընտրություն

0
3766

Facebook

ԿՈՆՏԱԿՏՆԵՐ

Տեղեկատվություն տարածելու և ստանալու հարցերով դիմել.
Հեռ./ֆաքս. (+37410) 52-40-80
E-mail: [email protected]

Գովազդ տեղադրելու հարցերով դիմել.
E-mail: [email protected]

Տեխնիկական հարցերով դիմել
E-mail: [email protected]

ԲԱԺԻՆՆԵՐ

  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո

ՆԱԽԱԳԾԻ ՄԱՍԻՆ

Food&Wine–ը «Նովոստի–Արմենիա» միջազգային տեղեկատվական գործակալության հատուկ նախագիծն է, որտեղ կարող եք գտնել ակտուալ, հետաքրքիր և գլխավորը` օգտակար տեղեկատվություն գաստրոնոմիկ նրբությունների, օրիգինալ և վաղուց սիրված ճաշատեսակների ու հյութերի մասին։ Մենք չենք սահմանափակվում միայն Հայաստանով, որին, անշուշտ, հատուկ տեղ է տրված, այլ նաև պատմում ենք տարբեր երկրների խոհանոցների և հետաքրքիր գաստրոնոմիկ ավանդույթների մասին։ Ձգտում ենք ընթերցողին ծանոթացնել զարմանահրաշ գաստրոնոմիկ աշխարհի հետ, որը լի է անակնկալներով, գաղտնիքներով, առասպելներով ու պատմություններով։
Copyright © 2005-2019 AMI "Novosti-Armenia"