Food & Wine
  • ru
  • hy
  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո
  • ru
  • hy
Սնունդ

Արագ և համեղ. բրոկկոլիով պաստայի հիանալի բաղադրատոմս

Կատարյալ պաստա ընդամենը 30 րոպեում

ԵՐԵՎԱՆ, 7 հուլիսի./Նովոստի–Արմենիա/. Պաստան ու մեկ բաժակ կարմիր գինին հիանալի ընտրություն են համեղ ընթրիքի համար։ Շեֆ խոհարար Ռուսլան Զաքիրովը ներկայացրել է պանրով ու բրոկկոլիով պաստայի պարզ բաղադրատոմս,  գրում է GRAZIA ամսագիրը։

Բաղադրիչներ

  • 70 գրամ պաստա
  • 80 գրամ բրոկկոլի
  • 15 գրամ սերուցքային կարագ
  • 10մլ բուսայուղ
  • 100 մլ հավի արգանակ
  • 15 գրամ պեստո սոուս
  • 5 գրամ մայրու ընկույզ
  • 40 գրամ գորգոնձոլա պանիր
  • 1 թեյի գդալ քերած պարմեզան

Պատրաստման եղանակ

Բրոկկոլին բաժանել մանր կտորների և տապակել բուսայուղի մեջ։ Այնուհետև ավելացնել հավի արգանակը, գորգոնձոլա պանիրը, սերուցքային կարագը, պեստո սոուսն ու մայրու ընկույզը։ Եփել մինչև դառնա թանձր սոուս։  

Չմոռանաք նախօրոք պատրաստել մակարոնը, բայց թող այն մի փոքր հում լինի։

Այնուհետև պաստան պետք է ավելացնել բրոկկոլիի վրա, եփել 4–5 րոպե։ Եթե պաստան չոր լինի, ավելացնել արգանակ։

Մատուցելիս պաստայի վրա ցանել քերած պարմեզան։ Բարի ախորժակ

Share:
Թեգեր: բաղադրատոմս, բրոկկոլի, պաստա
Նախորդ նյութը

Ռեհանով յուրահատուկ ուտեստներ

Հաջորդ նյութը

Բանջարեղենային համեղ ու օգտակար ընթրիքի 5 պարզ գաղտնիք

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

post-image
Սնունդ

Ամենաօգտակար դիետան, որը ներառվել է ՅՈՒՆԵՍԿՕ-ի ոչ նյութական ժառանգություն ցանկում

post-image
Սնունդ

Հայերի կողմից սիրված արևելյան քաղցրավենիք. հետաքրքիր փաստեր հալվայի մասին

post-image
Սնունդ

Մրգային բում. բալով և շոկոլադով դասական չիզքեյք շոգ օրվա համար

post-image
Սնունդ

Մեքսիկայից մինչև Հայաստան կամ ինչպես պատրաստել եգիպտացորենի խորոված. ինչով է օգտակար ու վնասակար եգիպտացորենը

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

  • MBG ընկերության կատարյալ քեյթերինգից օգտվելու հինգ պատճառ (ՖՈՏՈ)
  • ARARAT–ը ներկայացրել է լեգենդար կոնյակի նոր շշերն ու փաթեթավորումը
  • Գինիների կույր համտես-մրցույթ. Երևանում առաջին անգամ ընտրում են լավագույն հայկական գինիները աշխարհում ներկայացնելու համար (ՖՈՏՈ)
  • Շոկոլադից, մրգերից և պաղպաղակից քաղցր աղանդեր. պարզապես ցնցող համ (ՎԻԴԵՈ)
  • Կոճապղպեղով և անանուխով լիմոնադ. ամրապնդում ենք իմունիտետը

ԱՄԵՆԱԿԱՐԴԱՑՎԱԾ

Հայաստանում Հոբբիթների հեքիաթային գյուղ է հայտնվել

0
2401

Թեստ. գուշակեք աշխարհի երկրների մայրաքաղաքները

0
2064

Վիտամինային «ռումբ» օրգանիզմի համար. հայկական հայտնի մրգերի օգտակար հատկություններն` ինֆոգրաֆիկայի տեսքով

0
1604

Օմլետ, բրդուճ և գրանոլա. որտե՞ղ նախաճաշել Երևանում, խմբագրության ընտրություն

0
1515

Տնային չիպսերի բաղադրատոմսեր

0
1427

Facebook

ԿՈՆՏԱԿՏՆԵՐ

Տեղեկատվություն տարածելու և ստանալու հարցերով դիմել.
Հեռ./ֆաքս. (+37410) 52-40-80
E-mail: [email protected]

Գովազդ տեղադրելու հարցերով դիմել.
E-mail: [email protected]

Տեխնիկական հարցերով դիմել
E-mail: [email protected]

ԲԱԺԻՆՆԵՐ

  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո

ՆԱԽԱԳԾԻ ՄԱՍԻՆ

Food&Wine–ը «Նովոստի–Արմենիա» միջազգային տեղեկատվական գործակալության հատուկ նախագիծն է, որտեղ կարող եք գտնել ակտուալ, հետաքրքիր և գլխավորը` օգտակար տեղեկատվություն գաստրոնոմիկ նրբությունների, օրիգինալ և վաղուց սիրված ճաշատեսակների ու հյութերի մասին։ Մենք չենք սահմանափակվում միայն Հայաստանով, որին, անշուշտ, հատուկ տեղ է տրված, այլ նաև պատմում ենք տարբեր երկրների խոհանոցների և հետաքրքիր գաստրոնոմիկ ավանդույթների մասին։ Ձգտում ենք ընթերցողին ծանոթացնել զարմանահրաշ գաստրոնոմիկ աշխարհի հետ, որը լի է անակնկալներով, գաղտնիքներով, առասպելներով ու պատմություններով։
Copyright © 2005-2019 AMI "Novosti-Armenia"