Food & Wine
  • ru
  • hy
  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո
  • ru
  • hy
Ըմպելիք

Սուրճով սառը կոկտեյլների բաղադրատոմսեր. մի քանի րոպե և համեղագույն ըմպելիքը պատրաստ է

Սուրճով սառը կոկտեյլների հետաքրքիր բաղադրատոմսեր

ԵՐԵՎԱՆ, 9 հուլիսի./Նովոստի–Արմենիա/. Առավոտվա սուրճը կարող է ավելի համեղ լինել, եթե ավելացնենք օրինակ կաթ կամ մրգեր։ Նման ըմպելիքը հարմար է և նախաճաշին, և երեկոյան, գրում է InStyle–ը։

Ֆրապուչինո հատապտղային թխվածքաբլիթով

  • 120 գր պլոմբիր
  • 30 մլ էսպրեսո
  • 50 մլ կաթ
  • 30 մլ տոպինգ (հատապտղային թխվածքաբլիթ)
  • շոկոլադի փշրանքներ
  • 1 գր սուբլիմացված արքայամորի
  • սառույց

Պատրաստման եղանակ

Բոլոր բաղադրիչները լցնել բլենդերի մեջ, բացի արքայամորուց ու սառույցից։ Լավ հարել, պատրաստի խառնուրդը լցնել բաժակների մեջ և վրան դնել սառույց, մի փոքր պաղպաղակ, տոպինգ, շոկոլադե փշրանքն ու արքայամորին։

Long Black Over Ice կոկտեյ

  • 120 մլ գազավորված ջուր
  • 40 մլ սուրճ
  • 50 մլ կոկոսի, վանիլի կամ կարամելի մրգահյութ
  • սառույց

Պատրաստման եղանակ

Բաժակի մեջ հերթով ավելացնել սառույցը, ջուրն ու ավելացնել Nespresso Long Black Over Ice սուրճ։ Ըստ ցանկության կարելի է ավելացնել կոկոսի, վանիլի կամ կարամելի մրգահյութ։ Յուրահատուկ ու համեղ սուրճը պատրաստ է։

Սառը էսպրեսո

  • 1 հատ էսպրեսո
  • 150 մլ կաթ
  • 50 մլ սերուցք (11%–անոց)
  • 30 մլ անտառային ընկույզի մրգահյութ

Պատրաստման եղանակ

Սառույցով բաժակի մեջ լցնել կաթն ու մրգահյութը, այնուհետև էսպրեսոն։ Ըմպելիքի վրա ավելացնել հարած սերուցքը։ Պատրաստ է, վայելեք։

Share:
Թեգեր: բաղադրատոմս, կոկտեյլ, սուրճ
Նախորդ նյութը

Ամառային ոչ ալկոհոլային 3 կոկտեյլ՝ մրգերով և հատապտուղներով

Հաջորդ նյութը

Հայաստանը համաշխարհային գինեգործական մարգարիտ է

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

post-image
Ըմպելիք

Հայկական գինեգործության «վերածնունդ և զարգացում» ու միջազգային հարթակների նվաճում

post-image
Ըմպելիք

Ինչպես ընտրել ամանորյա սեղանի խմիչքը. էքսկլյուզիվ գաղտնիքներ` հատուկ Food&Wine-ի համար

post-image
Ըմպելիք

Վիսկի լցնող հոգեբան. ինչպե՞ս են ապրում հայ բարմենները և ինչո՞ւ են մարդիկ նրանց վստահում ավելի շատ, քան ընկերներին

post-image
Ըմպելիք

Գիտե՞ք, որ Հայաստանը համարվում է գարեջրի հայրենիքը. ներկայացնում ենք հետաքրքիր փաստեր այս «տարօրինակ» ըմպելիքի մասին

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

  • Հայաստանը զբոսաշրջային նոր բրենդ ունի
  • Տեղական համեղ ուտելիքներ և կոլորիտ. Դիլիջանում կայացավ գաստրոնոմիկ շքեղ փառատոնը` GASTROFEST–ը (ՖՈՏՈ)
  • «Երևանի Գինու Օրերը» փառատոնը Wine Travel Awards զբոսաշրջության միջազգային մրցույթի հաղթող է ճանաչվել
  • Հայաստանում մեկնարկում է GARoon փառատոնը. «ԳԱՌունա, գառ կեր»
  • The New York Times–ը հայկական «Արենին» ներառել է խաղողի 10 լավագույն սորտերի ցանկում, որոնց արժե ավելի մոտիկից ծանոթանալ

ԱՄԵՆԱԿԱՐԴԱՑՎԱԾ

Գողտրիկ հավաքույթներ Երևանում. ներկայացնում ենք Margaryan Business Group ռեստորանների հարթակների ճանապարհային քարտեզը (ՖՈՏՈ)

0
8720

Թեստ. գուշակեք աշխարհի երկրների մայրաքաղաքները

0
6479

Հայաստանում Հոբբիթների հեքիաթային գյուղ է հայտնվել

0
5872

Հարսանիք «Ծիրանի գարդեն» ռեստորանում. կարևոր է յուրաքանչյուր մանրուք (ՖՈՏՈ)

0
5416

Օմլետ, բրդուճ և գրանոլա. որտե՞ղ նախաճաշել Երևանում, խմբագրության ընտրություն

0
3766

Facebook

ԿՈՆՏԱԿՏՆԵՐ

Տեղեկատվություն տարածելու և ստանալու հարցերով դիմել.
Հեռ./ֆաքս. (+37410) 52-40-80
E-mail: [email protected]

Գովազդ տեղադրելու հարցերով դիմել.
E-mail: [email protected]

Տեխնիկական հարցերով դիմել
E-mail: [email protected]

ԲԱԺԻՆՆԵՐ

  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո

ՆԱԽԱԳԾԻ ՄԱՍԻՆ

Food&Wine–ը «Նովոստի–Արմենիա» միջազգային տեղեկատվական գործակալության հատուկ նախագիծն է, որտեղ կարող եք գտնել ակտուալ, հետաքրքիր և գլխավորը` օգտակար տեղեկատվություն գաստրոնոմիկ նրբությունների, օրիգինալ և վաղուց սիրված ճաշատեսակների ու հյութերի մասին։ Մենք չենք սահմանափակվում միայն Հայաստանով, որին, անշուշտ, հատուկ տեղ է տրված, այլ նաև պատմում ենք տարբեր երկրների խոհանոցների և հետաքրքիր գաստրոնոմիկ ավանդույթների մասին։ Ձգտում ենք ընթերցողին ծանոթացնել զարմանահրաշ գաստրոնոմիկ աշխարհի հետ, որը լի է անակնկալներով, գաղտնիքներով, առասպելներով ու պատմություններով։
Copyright © 2005-2019 AMI "Novosti-Armenia"