Food & Wine
  • ru
  • hy
  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո
  • ru
  • hy
Ըմպելիք

Փրկություն ամռան շոգին. անանուխով ցիտրուսային լիմոնադ

Անանուխով բնական լիմոնադի պարզ բաղադրատոմս

ԵՐԵՎԱՆ, 30 հուլիսի./Նովոստի–Արմենիա/. Անանուխի համով սառը ցիտրուսային լիմոնադն իսկական փրկություն է ամռան այս շոգին։

Առաջարկում ենք բնական լիմոնադի պարզ բաղադրատոմս, որը ոչ միայն հարուստ է վիտամիններով, այլև ամրապնդում է իմունիտետը։

Բաղադրիչներ

  • կիտրոն – 2 հատ
  • նարինջ – 2 հատ
  • թարմ անանուխ – 5–6 տերև
  • ջուր – 1,5 լիտր
  • շաքարավազ – 3 ճաշի գդալ

Պատրաստման եղանակը

Լվանալ նարինջն ու կիտրոնը, կտրել, քամել հյութը։ Գոլ ջրում հալեցնել շաքարավազը, ավելացնել ցիտրուսների հյութը, մրգերի կտորներ և անանուխի տերևներ, խառնել։ Թրմել լիմոնադը 2–3 ժամ։ Մատուցելուց առաջ ավելացնել սառույցի խորանարդիկներ։

Share:
Թեգեր: բաղադրատոմս, լիմոնադ, ցիտրուս
Նախորդ նյութը

5 զույգ մթերք, որոնք ավելի օգտակար են միասին

Հաջորդ նյութը

Արցախում տարածված ամառային ճաշատեսակների լավագույն եռյակը (ՎԻԴԵՈ)

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

post-image
Ըմպելիք

Ինչպես ընտրել ամանորյա սեղանի խմիչքը. էքսկլյուզիվ գաղտնիքներ` հատուկ Food&Wine-ի համար

post-image
Ըմպելիք

Ինչպե՞ս սովորել գինի ընտրել

post-image
Ըմպելիք

Համեղագույն սուրճով պաղպաղակ. կթարմացնի ամառային շոգ օրերին

post-image
Ըմպելիք

Նախընտրած գինի գտնելու 5 բնութագրերը

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

  • Հայաստանը զբոսաշրջային նոր բրենդ ունի
  • Տեղական համեղ ուտելիքներ և կոլորիտ. Դիլիջանում կայացավ գաստրոնոմիկ շքեղ փառատոնը` GASTROFEST–ը (ՖՈՏՈ)
  • «Երևանի Գինու Օրերը» փառատոնը Wine Travel Awards զբոսաշրջության միջազգային մրցույթի հաղթող է ճանաչվել
  • Հայաստանում մեկնարկում է GARoon փառատոնը. «ԳԱՌունա, գառ կեր»
  • The New York Times–ը հայկական «Արենին» ներառել է խաղողի 10 լավագույն սորտերի ցանկում, որոնց արժե ավելի մոտիկից ծանոթանալ

ԱՄԵՆԱԿԱՐԴԱՑՎԱԾ

Գողտրիկ հավաքույթներ Երևանում. ներկայացնում ենք Margaryan Business Group ռեստորանների հարթակների ճանապարհային քարտեզը (ՖՈՏՈ)

0
8720

Թեստ. գուշակեք աշխարհի երկրների մայրաքաղաքները

0
6479

Հայաստանում Հոբբիթների հեքիաթային գյուղ է հայտնվել

0
5872

Հարսանիք «Ծիրանի գարդեն» ռեստորանում. կարևոր է յուրաքանչյուր մանրուք (ՖՈՏՈ)

0
5416

Օմլետ, բրդուճ և գրանոլա. որտե՞ղ նախաճաշել Երևանում, խմբագրության ընտրություն

0
3766

Facebook

ԿՈՆՏԱԿՏՆԵՐ

Տեղեկատվություն տարածելու և ստանալու հարցերով դիմել.
Հեռ./ֆաքս. (+37410) 52-40-80
E-mail: [email protected]

Գովազդ տեղադրելու հարցերով դիմել.
E-mail: [email protected]

Տեխնիկական հարցերով դիմել
E-mail: [email protected]

ԲԱԺԻՆՆԵՐ

  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո

ՆԱԽԱԳԾԻ ՄԱՍԻՆ

Food&Wine–ը «Նովոստի–Արմենիա» միջազգային տեղեկատվական գործակալության հատուկ նախագիծն է, որտեղ կարող եք գտնել ակտուալ, հետաքրքիր և գլխավորը` օգտակար տեղեկատվություն գաստրոնոմիկ նրբությունների, օրիգինալ և վաղուց սիրված ճաշատեսակների ու հյութերի մասին։ Մենք չենք սահմանափակվում միայն Հայաստանով, որին, անշուշտ, հատուկ տեղ է տրված, այլ նաև պատմում ենք տարբեր երկրների խոհանոցների և հետաքրքիր գաստրոնոմիկ ավանդույթների մասին։ Ձգտում ենք ընթերցողին ծանոթացնել զարմանահրաշ գաստրոնոմիկ աշխարհի հետ, որը լի է անակնկալներով, գաղտնիքներով, առասպելներով ու պատմություններով։
Copyright © 2005-2019 AMI "Novosti-Armenia"