Food & Wine
  • ru
  • hy
  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո
  • ru
  • hy
Ըմպելիք

Հայկական 18 գինիներ արժանացել են ոսկե և արծաթե մեդալների հեղինակավոր Berliner Wine Trophy 25-րդ միջազգային մրցույթին

Սա որակի ամենաբարձր և անկողմնակալ գնահատականն է, քանի որ Berliner Wine Trophy -ն ացկացվում է Խաղողագործության և գինեգործության միջազգային կազմակերպության (OIV) հովանու ներքո

ԵՐԵՎԱՆ, 18 մայիսի./Նովոստի–Արմենիա/. Հայկական 18 գինի հեղինակավոր Berliner Wine Trophy 25-րդ միջազգային մրցույթին շահել են ոսկե և արծաթե մեդալներ, հաղորդում է Հայաստանի խաղողագործության և գինեգործության հիմնադրամը։

«Սա որակի ամենաբարձր և անկողմնակալ գնահատականն է, քանի որ Berliner Wine Trophy -ն ացկացվում է Խաղողագործության և գինեգործության միջազգային կազմակերպության (OIV) հովանու ներքո։ Շնորհավորում ենք մեր հայ գինեգործներին և մաղթում նորանոր ձեռքբերումներ», – նշել են հիմնադրամից։ Berliner Wine Trophy–ն (BWT) գինիների խոշորագույն մրցույթն է աշխարհում, որն այս տարի անցկացվել է ապրիլի 8–18–ը։

BWT–ին մասնակցելու համար ամեն տարի Գերմանիա են այցելում հայտնի արտադրողներ և դիստրիբյուտորներ ամբողջ աշխարհից, գինիների ներկայացված նմուշների թիվն անընդհատ աճում է` տարեկան շուրջ 14 հազար (ձմեռային և ամառային սեզոններին)։–0–

Share:
Թեգեր: Berlin Wine Trophy 25–րդ միջազգային մրցույթ, արծաթ, գինի, Հայաստան, Հայաստանի խաղողագործության և գինեգործության հիմնադրամ, մեդալներ, ոսկի
Նախորդ նյութը

«Ծիրանի այգի» ռեստորանը կատարյալ վայր է հարսանեկան տոնակատարության համար

Հաջորդ նյութը

Yerevan Wine Days 2021. գինու տոն` Երևանում

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

post-image
Ըմպելիք

Աշխարհի ամենաթանկ ալկոհոլային խմիչքները (ՖՈՏՈ)

post-image
Ըմպելիք

Կոլա, աղ և հում ձու. սուրճի յուրօրինակ բաղադրատոմսեր

post-image
Ըմպելիք

Վիդեո–բաղադրատոմս. ամանորյա կոկտեյլ` հայ բարմենի մատուցմամբ

post-image
Ըմպելիք

Ամենաձմեռային խմիչքը. գլինտվեյնի վեց յուրահատուկ բաղադրատոմս

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

  • Տեղական համեղ ուտելիքներ և կոլորիտ. Դիլիջանում կայացավ գաստրոնոմիկ շքեղ փառատոնը` GASTROFEST–ը (ՖՈՏՈ)
  • «Երևանի Գինու Օրերը» փառատոնը Wine Travel Awards զբոսաշրջության միջազգային մրցույթի հաղթող է ճանաչվել
  • Հայաստանում մեկնարկում է GARoon փառատոնը. «ԳԱՌունա, գառ կեր»
  • The New York Times–ը հայկական «Արենին» ներառել է խաղողի 10 լավագույն սորտերի ցանկում, որոնց արժե ավելի մոտիկից ծանոթանալ
  • Hard Rock Cafe–ի թիմը ճանաչել է Հայաստանը քվեսթի միջոցով. լավաշ, Գառնի և Քարերի սիմֆոնիա (ՖՈՏՈ)

ԱՄԵՆԱԿԱՐԴԱՑՎԱԾ

Գողտրիկ հավաքույթներ Երևանում. ներկայացնում ենք Margaryan Business Group ռեստորանների հարթակների ճանապարհային քարտեզը (ՖՈՏՈ)

0
8172

Թեստ. գուշակեք աշխարհի երկրների մայրաքաղաքները

0
5201

Հարսանիք «Ծիրանի գարդեն» ռեստորանում. կարևոր է յուրաքանչյուր մանրուք (ՖՈՏՈ)

0
4601

Հայաստանում Հոբբիթների հեքիաթային գյուղ է հայտնվել

0
4412

MBG ընկերության կատարյալ քեյթերինգից օգտվելու հինգ պատճառ (ՖՈՏՈ)

0
2974

Facebook

ԿՈՆՏԱԿՏՆԵՐ

Տեղեկատվություն տարածելու և ստանալու հարցերով դիմել.
Հեռ./ֆաքս. (+37410) 52-40-80
E-mail: [email protected]

Գովազդ տեղադրելու հարցերով դիմել.
E-mail: [email protected]

Տեխնիկական հարցերով դիմել
E-mail: [email protected]

ԲԱԺԻՆՆԵՐ

  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո

ՆԱԽԱԳԾԻ ՄԱՍԻՆ

Food&Wine–ը «Նովոստի–Արմենիա» միջազգային տեղեկատվական գործակալության հատուկ նախագիծն է, որտեղ կարող եք գտնել ակտուալ, հետաքրքիր և գլխավորը` օգտակար տեղեկատվություն գաստրոնոմիկ նրբությունների, օրիգինալ և վաղուց սիրված ճաշատեսակների ու հյութերի մասին։ Մենք չենք սահմանափակվում միայն Հայաստանով, որին, անշուշտ, հատուկ տեղ է տրված, այլ նաև պատմում ենք տարբեր երկրների խոհանոցների և հետաքրքիր գաստրոնոմիկ ավանդույթների մասին։ Ձգտում ենք ընթերցողին ծանոթացնել զարմանահրաշ գաստրոնոմիկ աշխարհի հետ, որը լի է անակնկալներով, գաղտնիքներով, առասպելներով ու պատմություններով։
Copyright © 2005-2019 AMI "Novosti-Armenia"