Food & Wine
  • ru
  • hy
  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո
  • ru
  • hy
Սնունդ

Արագ նախաճաշ. համեղ բուտերբրոդների բաղադրատոմս

Կանաչեղենով և վետչինայով բուտերբրոդը հիանալի այլընտրանք է երշիկով կամ պանրով սովորական բուտերբրոդներին, որոնք այդքան էլ օգտակար չեն

ԵՐԵՎԱՆ, 16 հունիսի./Նովոստի–Արմենիա/. Կանաչեղենով և վետչինայով բուտերբրոդը հիանալի այլընտրանք է երշիկով կամ պանրով սովորական բուտերբրոդներին, որոնք այդքան էլ օգտակար չեն։

Առավոտյան, երբ արագ–արագ պատրաստվում ես գնալ աշխատանքի, յուրաքանչյուր րոպե կարևոր է։ Արագ նախաճաշի կատարյալ տարբերակ են օգտակար բուտերբրոդները։ Ներկայացնում ենք համեղ և հագեցնող բուտերբրոդի բաղադրատոմս, որի պատրաստումը կտևի բառացիորեն մի քանի րոպե։

Բաղադրիչներ

  • ֆրանսիական բագետ
  • վետչինա – 3 կտոր
  • ռուկոլա – մի քանի տերև
  • թարմ սամիթ
  • թարմ համեմ
  • թարմ ռեհան
  • բողկ – 1–2 հատ
  • աղ, պղպեղ`ըստ ճաշակի

Սոուսի համար

  • բնական յոգուրտ – 250մլ
  • սխտոր
  • կիտրոնի հյութ – 1,5 ճաշի գդալ
  • աղ` ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը Բագետը կտրում ենք բարակ կտորներով։ Առաջին շերտով դնում ենք կանաչեղենը, վետչինան և մի փոքր սոուս։–0–

Share:
Թեգեր: բաղադրատոմս, բուտերբրոդ, կանաչեղեն
Նախորդ նյութը

Առողջ սնունդ գուրմանների համար. ավոկադոյով ամառային աղցան

Հաջորդ նյութը

5 մթերք, որոնք չի կարելի ուտել շոգ եղանակին

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

post-image
Սնունդ

Վիտամինային «ռումբ» օրգանիզմի համար. հայկական հայտնի մրգերի օգտակար հատկություններն` ինֆոգրաֆիկայի տեսքով

post-image
Սնունդ

MBG Hospitality ընկերության 6 հայտնի ռեստորանները ժամանակավորապես փակվում են կորոնավիրուսի պատճառով

post-image
Սնունդ

ՕՐՎԱ ՄԹԵՐՔ. մանդարին

post-image
Սնունդ

Խոհարարական դասընթացներ՝ առանց տնից դուրս գալու. չամիչով կաթնաշոռային կեքսեր

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

  • Հայաստանը զբոսաշրջային նոր բրենդ ունի
  • Տեղական համեղ ուտելիքներ և կոլորիտ. Դիլիջանում կայացավ գաստրոնոմիկ շքեղ փառատոնը` GASTROFEST–ը (ՖՈՏՈ)
  • «Երևանի Գինու Օրերը» փառատոնը Wine Travel Awards զբոսաշրջության միջազգային մրցույթի հաղթող է ճանաչվել
  • Հայաստանում մեկնարկում է GARoon փառատոնը. «ԳԱՌունա, գառ կեր»
  • The New York Times–ը հայկական «Արենին» ներառել է խաղողի 10 լավագույն սորտերի ցանկում, որոնց արժե ավելի մոտիկից ծանոթանալ

ԱՄԵՆԱԿԱՐԴԱՑՎԱԾ

Գողտրիկ հավաքույթներ Երևանում. ներկայացնում ենք Margaryan Business Group ռեստորանների հարթակների ճանապարհային քարտեզը (ՖՈՏՈ)

0
8180

Թեստ. գուշակեք աշխարհի երկրների մայրաքաղաքները

0
5232

Հարսանիք «Ծիրանի գարդեն» ռեստորանում. կարևոր է յուրաքանչյուր մանրուք (ՖՈՏՈ)

0
4628

Հայաստանում Հոբբիթների հեքիաթային գյուղ է հայտնվել

0
4442

MBG ընկերության կատարյալ քեյթերինգից օգտվելու հինգ պատճառ (ՖՈՏՈ)

0
2984

Facebook

ԿՈՆՏԱԿՏՆԵՐ

Տեղեկատվություն տարածելու և ստանալու հարցերով դիմել.
Հեռ./ֆաքս. (+37410) 52-40-80
E-mail: [email protected]

Գովազդ տեղադրելու հարցերով դիմել.
E-mail: [email protected]

Տեխնիկական հարցերով դիմել
E-mail: [email protected]

ԲԱԺԻՆՆԵՐ

  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո

ՆԱԽԱԳԾԻ ՄԱՍԻՆ

Food&Wine–ը «Նովոստի–Արմենիա» միջազգային տեղեկատվական գործակալության հատուկ նախագիծն է, որտեղ կարող եք գտնել ակտուալ, հետաքրքիր և գլխավորը` օգտակար տեղեկատվություն գաստրոնոմիկ նրբությունների, օրիգինալ և վաղուց սիրված ճաշատեսակների ու հյութերի մասին։ Մենք չենք սահմանափակվում միայն Հայաստանով, որին, անշուշտ, հատուկ տեղ է տրված, այլ նաև պատմում ենք տարբեր երկրների խոհանոցների և հետաքրքիր գաստրոնոմիկ ավանդույթների մասին։ Ձգտում ենք ընթերցողին ծանոթացնել զարմանահրաշ գաստրոնոմիկ աշխարհի հետ, որը լի է անակնկալներով, գաղտնիքներով, առասպելներով ու պատմություններով։
Copyright © 2005-2019 AMI "Novosti-Armenia"