Food & Wine
  • ru
  • hy
  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո
  • ru
  • hy
Սնունդ

ՕՐՎԱ ԲԱՂԱԴՐԱՏՈՄՍ. յուրօրինակ «Կեսար» կաղամբով

Մեր ճաշացանկում «Կեսար» աղցանն ավելի հաճախ հանդիպում ենք հազարով: Բայց այսօր կներկայացնենք աղցանի կաղամբով տարբերակը

Մեր ճաշացանկում «Կեսարը» աղցանն ավելի հաճախ հանդիպում ենք հազարով (մառոլ): Բայց այսօր կներկայացնենք  աղցանի կաղամբով տարբերակը:

Բաղադրիչներ

  • կաղամբ– 1 գլուխ
  • եփած հավի կրծքամիս – 0.5 գրամ
  • լոլիկ – 5 հատ
  • քերած պանի – 5 ճաշի գդալ
  • հաց կամ չորահաց
  • սխտոր – 1-2 պճեղ
  • ձիթապտղի յուղ – 1 ճաշի գդալ

Պատրաստման եղանակը

Հացը մանր կտրատել խորանարդիկներով կամ բարակ շերտերով, քսել ձիթապտղի յուղ և մանրացված սխտոր: Չորացնել հացի կտորները ջեռոցում:

Հավի կրծքամիսը կտրել բարակ շերտերով: Լվանալ և չորացնել կաղամբը, այնուհետև կտրատել:  Հետո քերել պանիրը: Կարող եք օգտագործել պարմեզան կամ հայկական լոռի:

Աղցանը պետք է մաս-մաս պատրաստել հարթ ափսեի վրա: Նախ, դնել կաղամբը, որը պետք է համեմել աղով և սև պղպեղով, այնուհետև  լցնել 1 ճաշի գդալ քերած պանիրը, ավելացնել հավի և լոլիկի կտորները,  խրթխրթան հացի կտորները և կրկին քերած պանիր լցնել:

Եվ ահա «Կեսար» աղցանը պատրաստ է…

Բարի ախորժակ

Share:
Թեգեր: կաղամբ, կեսար, օրվա բաղադրատոմս
роллы
Նախորդ նյութը

ՕՐՎԱ ԲԱՂԱԴՐԱՏՈՄՍ. աներևակայելի համեղ ռոլլեր

Հաջորդ նյութը

ՕՐՎԱ ԲԱՂԱԴՐԱՏՈՄՍ. սնկով համեղ կրեմապուր

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

post-image
Սնունդ

Նրբաբլիթներ՝ Բարեկենդանին. 3 օրիգինալ բաղադրատոմս

post-image
Սնունդ

Քաղցկեղից պաշտպանող 10 մթերք

post-image
Սնունդ

Ամռան խորհրդանիշ. ինչո՞վ է օգտակար ձմերուկը և ինչպե՞ս ընտրել ամենաքաղցրահամը

post-image
Սնունդ

MBG Hospitality ընկերության 6 հայտնի ռեստորանները ժամանակավորապես փակվում են կորոնավիրուսի պատճառով

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

  • Հայաստանը զբոսաշրջային նոր բրենդ ունի
  • Տեղական համեղ ուտելիքներ և կոլորիտ. Դիլիջանում կայացավ գաստրոնոմիկ շքեղ փառատոնը` GASTROFEST–ը (ՖՈՏՈ)
  • «Երևանի Գինու Օրերը» փառատոնը Wine Travel Awards զբոսաշրջության միջազգային մրցույթի հաղթող է ճանաչվել
  • Հայաստանում մեկնարկում է GARoon փառատոնը. «ԳԱՌունա, գառ կեր»
  • The New York Times–ը հայկական «Արենին» ներառել է խաղողի 10 լավագույն սորտերի ցանկում, որոնց արժե ավելի մոտիկից ծանոթանալ

ԱՄԵՆԱԿԱՐԴԱՑՎԱԾ

Գողտրիկ հավաքույթներ Երևանում. ներկայացնում ենք Margaryan Business Group ռեստորանների հարթակների ճանապարհային քարտեզը (ՖՈՏՈ)

0
8612

Թեստ. գուշակեք աշխարհի երկրների մայրաքաղաքները

0
6270

Հայաստանում Հոբբիթների հեքիաթային գյուղ է հայտնվել

0
5626

Հարսանիք «Ծիրանի գարդեն» ռեստորանում. կարևոր է յուրաքանչյուր մանրուք (ՖՈՏՈ)

0
5313

Օմլետ, բրդուճ և գրանոլա. որտե՞ղ նախաճաշել Երևանում, խմբագրության ընտրություն

0
3551

Facebook

ԿՈՆՏԱԿՏՆԵՐ

Տեղեկատվություն տարածելու և ստանալու հարցերով դիմել.
Հեռ./ֆաքս. (+37410) 52-40-80
E-mail: [email protected]

Գովազդ տեղադրելու հարցերով դիմել.
E-mail: [email protected]

Տեխնիկական հարցերով դիմել
E-mail: [email protected]

ԲԱԺԻՆՆԵՐ

  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո

ՆԱԽԱԳԾԻ ՄԱՍԻՆ

Food&Wine–ը «Նովոստի–Արմենիա» միջազգային տեղեկատվական գործակալության հատուկ նախագիծն է, որտեղ կարող եք գտնել ակտուալ, հետաքրքիր և գլխավորը` օգտակար տեղեկատվություն գաստրոնոմիկ նրբությունների, օրիգինալ և վաղուց սիրված ճաշատեսակների ու հյութերի մասին։ Մենք չենք սահմանափակվում միայն Հայաստանով, որին, անշուշտ, հատուկ տեղ է տրված, այլ նաև պատմում ենք տարբեր երկրների խոհանոցների և հետաքրքիր գաստրոնոմիկ ավանդույթների մասին։ Ձգտում ենք ընթերցողին ծանոթացնել զարմանահրաշ գաստրոնոմիկ աշխարհի հետ, որը լի է անակնկալներով, գաղտնիքներով, առասպելներով ու պատմություններով։
Copyright © 2005-2019 AMI "Novosti-Armenia"