Food & Wine
  • ru
  • hy
  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո
  • ru
  • hy
Hadrut's Bakery
Վիդեո

Չհուսահատվող և ուժեղ արցախցիները. Հադրութի փոքրիկ բիզնեսը` Երևանում (ՎԻԴԵՈ)

Հայրենիքի կորստի ցավը սրտում, Իննան ու իր ընտանիքը տեղափոխվել են Երևան, սակայն չեն հանձնվել: Մասնագիտությամբ ուսուցչուհի Իննան այստեղ ևս հիմնել է իր փոքրիկ ընտանեկան բիզնեսը՝ համեմված հադրության համ ու հոտով

Հայրենիքի կորստի ցավը սրտում, Իննան ու իր ընտանիքը տեղափոխվել են Երևան, սակայն չեն հանձնվել: Մասնագիտությամբ ուսուցչուհի Իննան այստեղ ևս հիմնել է իր փոքրիկ ընտանեկան բիզնեսը՝ համեմված հադրության համ ու հոտով:

Պատերազմի 8-րդ օրը Իննայի ընտանիքը որոշում է թողնել տունն ու տեղափոխվել Երևան։ Այս ընտանիքն էլ հազարավորների նման Արցախյան պատերազմի հետևանքով կորցրել է տունը, բիզնեսները, խանութն ու հայրենիքը, բայց չի հուսալքվել:

Երևան տեղափոխվելուց հետո ինչ-որ գործ էր պետք ձեռնարկել, և Իննան ընտրեց ամենահոգեհարազատ տարբերակը: Հադրութում գործող իրենց ընտանեկան խմորեղենի բիզնեսը որոշեց շարունակել Երևանում:

Դե իսկ արդեն փախլավայի, գաթայի, ժենգյալով հացի համար ամեն օր պարտադիր հաճախորդներ է ունենում։ Իր բաղադրատոմսն ու հմտությունները Իննան ձուլում է խմորի հետ` հիացնելով բոլորին: Մանրամասները՝ տեսանյութում:–0–

Share:
Թեգեր: Երևան, Հադրութ, հրուշակեղեն
Նախորդ նյութը

Forbes. Հայաստանը կդառնա գաստրոճամփորդությունների կարևոր երկիր

брокколи
Հաջորդ նյութը

ՕՐՎԱ ՄԹԵՐՔ. Բրոկկոլի

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

post-image
Վիդեո

Yerevan Gastro Day–ը Հայաստանում

post-image
Վիդեո

Ոչխարների խուզման հինգերորդ փառատոնն է անցկացվել Սյունիքում

post-image
Վիդեո

«Ոսկեհատ» գինու փառատոն. տպավորությունների «հրավառություն» և գինի ընտրելու գաղտնիքներ

post-image
Վիդեո

Շոկոլադի փառատոն` Երևանում

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

  • Հայաստանը զբոսաշրջային նոր բրենդ ունի
  • Տեղական համեղ ուտելիքներ և կոլորիտ. Դիլիջանում կայացավ գաստրոնոմիկ շքեղ փառատոնը` GASTROFEST–ը (ՖՈՏՈ)
  • «Երևանի Գինու Օրերը» փառատոնը Wine Travel Awards զբոսաշրջության միջազգային մրցույթի հաղթող է ճանաչվել
  • Հայաստանում մեկնարկում է GARoon փառատոնը. «ԳԱՌունա, գառ կեր»
  • The New York Times–ը հայկական «Արենին» ներառել է խաղողի 10 լավագույն սորտերի ցանկում, որոնց արժե ավելի մոտիկից ծանոթանալ

ԱՄԵՆԱԿԱՐԴԱՑՎԱԾ

Գողտրիկ հավաքույթներ Երևանում. ներկայացնում ենք Margaryan Business Group ռեստորանների հարթակների ճանապարհային քարտեզը (ՖՈՏՈ)

0
8601

Թեստ. գուշակեք աշխարհի երկրների մայրաքաղաքները

0
6249

Հայաստանում Հոբբիթների հեքիաթային գյուղ է հայտնվել

0
5604

Հարսանիք «Ծիրանի գարդեն» ռեստորանում. կարևոր է յուրաքանչյուր մանրուք (ՖՈՏՈ)

0
5295

Օմլետ, բրդուճ և գրանոլա. որտե՞ղ նախաճաշել Երևանում, խմբագրության ընտրություն

0
3526

Facebook

ԿՈՆՏԱԿՏՆԵՐ

Տեղեկատվություն տարածելու և ստանալու հարցերով դիմել.
Հեռ./ֆաքս. (+37410) 52-40-80
E-mail: [email protected]

Գովազդ տեղադրելու հարցերով դիմել.
E-mail: [email protected]

Տեխնիկական հարցերով դիմել
E-mail: [email protected]

ԲԱԺԻՆՆԵՐ

  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո

ՆԱԽԱԳԾԻ ՄԱՍԻՆ

Food&Wine–ը «Նովոստի–Արմենիա» միջազգային տեղեկատվական գործակալության հատուկ նախագիծն է, որտեղ կարող եք գտնել ակտուալ, հետաքրքիր և գլխավորը` օգտակար տեղեկատվություն գաստրոնոմիկ նրբությունների, օրիգինալ և վաղուց սիրված ճաշատեսակների ու հյութերի մասին։ Մենք չենք սահմանափակվում միայն Հայաստանով, որին, անշուշտ, հատուկ տեղ է տրված, այլ նաև պատմում ենք տարբեր երկրների խոհանոցների և հետաքրքիր գաստրոնոմիկ ավանդույթների մասին։ Ձգտում ենք ընթերցողին ծանոթացնել զարմանահրաշ գաստրոնոմիկ աշխարհի հետ, որը լի է անակնկալներով, գաղտնիքներով, առասպելներով ու պատմություններով։
Copyright © 2005-2019 AMI "Novosti-Armenia"