Food & Wine
  • ru
  • hy
  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո
  • ru
  • hy
Սնունդ

Հայկական ռեստորանն առաջին անգամ ներառվել է Forbes-ի 2021թ.-ի 10 լավագույն ռեստորանների ցանկում

Վարկանիշում ներառվել են 10 ռեստորաններ ամբողջ աշխարհից, որոնք այդ թվում ունեն Միշլենյան աստղեր

ԵՐԵՎԱՆ, 24 դեկտեմբերի./Նովոստի-Արմենիա/. Forbes-ը հրապարակել է 2021թ.-ի 10 ամենասիրված ռեստորանների ցանկը:

Վարկանիշում ներառվել են 10 ռեստորաններ ամբողջ աշխարհից, որոնք այդ թվում ունեն Միշլենյան աստղեր, ինչպես նաև «Ծաղկունք» հայկական ռեստորանը, որտեղ, մասնավորապես, կազմակերպվել է միշլենյան աստղ Մեդս Ռեֆսլունդի գաստրո-ընթրիքը, որը կոչված էր ընդգծել Հայաստանի դիրքն աշխարհի խոհարարական քարտեզում:

«Երբ գնացի նախաճաշելու, շեֆ խոհարար Սուսաննա Ղուկասյանն ու նրա թիմը պատրաստեցին հյուրասիրություն թարմ և ապխտած պանրից, կանաչեղենից, լավաշից, ճաշատեսակներ ձվից, լազանիայի տեսակից, ավելուկից և իմ սիրելի ash reshteh-ից (պարսկական ապուր կանաչեղենով, լոբիով և մածունով)», - գրել է հոդվածի հեղինակը:

Նա կանխատեսել է, որ Հայաստանը կունենա Վրաստանի նման խոհարարական ապագա:-0-

Share:
Թեգեր: «Ծաղկունք», Forbes, լավագույն ռեստորան, Հայաստան
Նախորդ նյութը

Ամանորին ընդառաջ. 3 ամենահամեղ ու յուրօրինակ աղցանների բաղադրատոմսերը (ՖՈՏՈ)

Новый год выпечка
Հաջորդ նյութը

Ամանորյա ամենահամեղ ու յուրօրինակ թխվածքի 3 բաղադրատոմսեր

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

post-image
Սնունդ

Երևանը, գինին, քրիստոնեությունը, ուտելիքը և բնությունը. Կովկասի մարգարիտը` Հայաստանը տեսնելու հինգ պատճառ (ՎԻԴԵՈ)

post-image
Սնունդ

Ձիթապտղի 4 կարևոր հատկությունները, որոնց մասին դուք անգամ չեք էլ կռահել

post-image
Սնունդ

Տոլմա՞, խա՞շ, թե՞ բրդուճ. ի՞նչ կցանկանայիք համտեսել

post-image
Սնունդ

Zero waste. ի՞նչ է այն և ինչպե՞ս դարձնել խոհանոցն ավելի էկոլոգիական

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

  • Հայաստանը զբոսաշրջային նոր բրենդ ունի
  • Տեղական համեղ ուտելիքներ և կոլորիտ. Դիլիջանում կայացավ գաստրոնոմիկ շքեղ փառատոնը` GASTROFEST–ը (ՖՈՏՈ)
  • «Երևանի Գինու Օրերը» փառատոնը Wine Travel Awards զբոսաշրջության միջազգային մրցույթի հաղթող է ճանաչվել
  • Հայաստանում մեկնարկում է GARoon փառատոնը. «ԳԱՌունա, գառ կեր»
  • The New York Times–ը հայկական «Արենին» ներառել է խաղողի 10 լավագույն սորտերի ցանկում, որոնց արժե ավելի մոտիկից ծանոթանալ

ԱՄԵՆԱԿԱՐԴԱՑՎԱԾ

Գողտրիկ հավաքույթներ Երևանում. ներկայացնում ենք Margaryan Business Group ռեստորանների հարթակների ճանապարհային քարտեզը (ՖՈՏՈ)

0
8720

Թեստ. գուշակեք աշխարհի երկրների մայրաքաղաքները

0
6479

Հայաստանում Հոբբիթների հեքիաթային գյուղ է հայտնվել

0
5872

Հարսանիք «Ծիրանի գարդեն» ռեստորանում. կարևոր է յուրաքանչյուր մանրուք (ՖՈՏՈ)

0
5416

Օմլետ, բրդուճ և գրանոլա. որտե՞ղ նախաճաշել Երևանում, խմբագրության ընտրություն

0
3766

Facebook

ԿՈՆՏԱԿՏՆԵՐ

Տեղեկատվություն տարածելու և ստանալու հարցերով դիմել.
Հեռ./ֆաքս. (+37410) 52-40-80
E-mail: [email protected]

Գովազդ տեղադրելու հարցերով դիմել.
E-mail: [email protected]

Տեխնիկական հարցերով դիմել
E-mail: [email protected]

ԲԱԺԻՆՆԵՐ

  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո

ՆԱԽԱԳԾԻ ՄԱՍԻՆ

Food&Wine–ը «Նովոստի–Արմենիա» միջազգային տեղեկատվական գործակալության հատուկ նախագիծն է, որտեղ կարող եք գտնել ակտուալ, հետաքրքիր և գլխավորը` օգտակար տեղեկատվություն գաստրոնոմիկ նրբությունների, օրիգինալ և վաղուց սիրված ճաշատեսակների ու հյութերի մասին։ Մենք չենք սահմանափակվում միայն Հայաստանով, որին, անշուշտ, հատուկ տեղ է տրված, այլ նաև պատմում ենք տարբեր երկրների խոհանոցների և հետաքրքիր գաստրոնոմիկ ավանդույթների մասին։ Ձգտում ենք ընթերցողին ծանոթացնել զարմանահրաշ գաստրոնոմիկ աշխարհի հետ, որը լի է անակնկալներով, գաղտնիքներով, առասպելներով ու պատմություններով։
Copyright © 2005-2019 AMI "Novosti-Armenia"