Food & Wine
  • ru
  • hy
  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո
  • ru
  • hy
Ըմպելիք

Ինչպե՞ս սովորել գինի ընտրել

Գինի ընտրելու գործընթացը վախեցնում է միայն սկզբում։ Այն մարզական հետաքրքրության նման մի բան է և կարող է հաճույք պատճառել։

ԵՐԵՎԱՆ, 17 հուլիսի./Նովոստի–Արմենիա/. Գինի ընտրելու գործընթացը վախեցնում է միայն սկզբում։ Այն մարզական հետաքրքրության նման մի բան է և կարող է հաճույք պատճառել, գրում է The Village–ը։

Կարևոր է հիշել` պարտադիր չէ, որ ընտրության տեխնոլոգիան լինի քաոսային, քանի որ աշխարհի բոլոր գինիները հնարավոր չէ համտեսել, դրանք չափազանց շատ են ու տարբեր։ Սովորեք վերլուծել, հիշել, թե ինչ եք խմում։ Ամեն անգամ գինի խմելիս գրանցեք ձեր զգացողությունները, չէ՞ որ անգամ Moleskine–ը թողարկում է հատուկ տետրակներ գինե նշումների համար։ Սովորեք ուշադրություն չդարձնել պիտակների դիզայնին, պիտակի վրա կարևորը տեղեկատվությունն է, որը պետք է ընթերցել` երկիր, մարզ, տեսակներ։

Աովորեք ընթերցել նաև պիտակի հակառակ կողմը, այն հաճախ գրված է ռուսերեն, այնտեղ կարելի է ծանոթանալ նաև գինու խառնուրդների տեսակավոր բաղադրությանը և առկա բնական շաքարի քանակին, այսինքն` հասկանալ, թե որքան չոր է գինին։ Եվ մի զլացեք, մեծ հաշվով կա գինու մասին սեփական գիտելիքները հարստացնելու ընդամենը երկու միջոց` շեշտը դնել տեսության վրա և շատ համտեսել։ Կատարյալ տարբերակ է երկուսի համադրությունը։ –0–

Share:
Թեգեր: բույր, գինի, ընտրություն, համտես, տեխնոլոգիա
Նախորդ նյութը

Լավագույն դիետան տեսողության համար

Հաջորդ նյութը

Ի՞նչ է արմավենու գինին

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

post-image
Ըմպելիք

Օղի` Չեռնոբիլից. Atomik օղու առաջին շիշն է արտադրվել օտարման գոտում

post-image
Ըմպելիք

The New York Times–ը հայկական «Արենին» ներառել է խաղողի 10 լավագույն սորտերի ցանկում, որոնց արժե ավելի մոտիկից ծանոթանալ

post-image
Ըմպելիք

Ազգային բրենդի նոր ուժը. հայկական նռան գինին կարող է հայտնվել ՅՈՒՆԵՍԿՕ-ի ցուցակում

post-image
Ըմպելիք

Ամառային ոչ ալկոհոլային 3 կոկտեյլ՝ մրգերով և հատապտուղներով

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

  • Հայաստանը զբոսաշրջային նոր բրենդ ունի
  • Տեղական համեղ ուտելիքներ և կոլորիտ. Դիլիջանում կայացավ գաստրոնոմիկ շքեղ փառատոնը` GASTROFEST–ը (ՖՈՏՈ)
  • «Երևանի Գինու Օրերը» փառատոնը Wine Travel Awards զբոսաշրջության միջազգային մրցույթի հաղթող է ճանաչվել
  • Հայաստանում մեկնարկում է GARoon փառատոնը. «ԳԱՌունա, գառ կեր»
  • The New York Times–ը հայկական «Արենին» ներառել է խաղողի 10 լավագույն սորտերի ցանկում, որոնց արժե ավելի մոտիկից ծանոթանալ

ԱՄԵՆԱԿԱՐԴԱՑՎԱԾ

Գողտրիկ հավաքույթներ Երևանում. ներկայացնում ենք Margaryan Business Group ռեստորանների հարթակների ճանապարհային քարտեզը (ՖՈՏՈ)

0
8707

Թեստ. գուշակեք աշխարհի երկրների մայրաքաղաքները

0
6457

Հայաստանում Հոբբիթների հեքիաթային գյուղ է հայտնվել

0
5837

Հարսանիք «Ծիրանի գարդեն» ռեստորանում. կարևոր է յուրաքանչյուր մանրուք (ՖՈՏՈ)

0
5412

Օմլետ, բրդուճ և գրանոլա. որտե՞ղ նախաճաշել Երևանում, խմբագրության ընտրություն

0
3740

Facebook

ԿՈՆՏԱԿՏՆԵՐ

Տեղեկատվություն տարածելու և ստանալու հարցերով դիմել.
Հեռ./ֆաքս. (+37410) 52-40-80
E-mail: [email protected]

Գովազդ տեղադրելու հարցերով դիմել.
E-mail: [email protected]

Տեխնիկական հարցերով դիմել
E-mail: [email protected]

ԲԱԺԻՆՆԵՐ

  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո

ՆԱԽԱԳԾԻ ՄԱՍԻՆ

Food&Wine–ը «Նովոստի–Արմենիա» միջազգային տեղեկատվական գործակալության հատուկ նախագիծն է, որտեղ կարող եք գտնել ակտուալ, հետաքրքիր և գլխավորը` օգտակար տեղեկատվություն գաստրոնոմիկ նրբությունների, օրիգինալ և վաղուց սիրված ճաշատեսակների ու հյութերի մասին։ Մենք չենք սահմանափակվում միայն Հայաստանով, որին, անշուշտ, հատուկ տեղ է տրված, այլ նաև պատմում ենք տարբեր երկրների խոհանոցների և հետաքրքիր գաստրոնոմիկ ավանդույթների մասին։ Ձգտում ենք ընթերցողին ծանոթացնել զարմանահրաշ գաստրոնոմիկ աշխարհի հետ, որը լի է անակնկալներով, գաղտնիքներով, առասպելներով ու պատմություններով։
Copyright © 2005-2019 AMI "Novosti-Armenia"