Food & Wine
  • ru
  • hy
  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո
  • ru
  • hy
Իվենթներ

Cocktail Day ԱՐԱՐԱՏ Թանգարանում. ձեր կատարյալ ուղեցույցը կոնյակից պատրաստվող կոկտեյլների աշխարհում (ՎԻԴԵՈ)

Պրոֆեսիոնալ բարմենները բոլոր ցանկացողներին սովորեցրեցին պատրաստել կոկտեյլ կոնյակից

ԵՐԵՎԱՆ, 14 փետրվարի./Նովոստի–Արմենիա/. Երևանի կոնյակի գործարանն արդեն երրորդ անգամ կազմակերպում է յուրահատուկ և ուսուցողական միջոցառում, որը կոչվում է Cocktail Day։

Միջոցառման ընթացքում կարելի է ծանոթանալ կոկտեյլներին, որոնք պատրաստվում են ամենահայտնի հայկական խմիչքներից մեկից` կոնյակից

Այցելուները սկզբում շրջում են ԱՐԱՐԱՏ թանգարանում, որտեղ ծանոթանում են կոնյակի արտադրության գործընթացին և դրա հարուստ պատմությանը, այնուհետև կազմակերպվում է կոկտեյլների պատրաստման վարպետության դաս։ Ընդ որում կոկտեյլներն ամեն անգամ տարբեր են, ինչի շնորհիվ միջոցառումը դառնում է ավելի հետաքրքիր։

Այս անգամ, օրինակ, Բարմենների հայկական ասոցիացիայի բարմենները բոլոր ցանկացողներին սովորեցրեցին պատրաստել Armenian Beauty և Sprinkle of Summer կոկտեյլներ։–0– 

Share:
Թեգեր: ARARAT, Cocktail Day, ԵԿԳ
Նախորդ նյութը

Հայկական ռոմանտիկա և ոչ մի փափուկ արջուկ. որպես նվեր գինի ընտրելու տոնական ուղեցույց Food&Wine-ից

Հաջորդ նյութը

Տոլմա՞, խա՞շ, թե՞ բրդուճ. ի՞նչ կցանկանայիք համտեսել

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

post-image
Իվենթներ

Հայաստանը գարեջրի հայրենի՞քն է.Երևանում անցկացվել է ամենաալկոհոլային փառատոնը (ՖՈՏՈ)

post-image
Իվենթներ

Ձկան բնապահպանական տոն. առաջին EcoFishFest–ն անցկացվեց Սևանում

post-image
Իվենթներ

«Նովոստի–Արմենիան» հրապարակել է առաջատար հայկական բուհերի ուսանողների շրջանում անցկացված Digital մրցույթի հաղթողների անունները

post-image
Իվենթներ

«Իմ ձեռագործ Հայաստան». մայրաքաղաքում անցկացվել է արհեստների փառատոն

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

  • Հայաստանը զբոսաշրջային նոր բրենդ ունի
  • Տեղական համեղ ուտելիքներ և կոլորիտ. Դիլիջանում կայացավ գաստրոնոմիկ շքեղ փառատոնը` GASTROFEST–ը (ՖՈՏՈ)
  • «Երևանի Գինու Օրերը» փառատոնը Wine Travel Awards զբոսաշրջության միջազգային մրցույթի հաղթող է ճանաչվել
  • Հայաստանում մեկնարկում է GARoon փառատոնը. «ԳԱՌունա, գառ կեր»
  • The New York Times–ը հայկական «Արենին» ներառել է խաղողի 10 լավագույն սորտերի ցանկում, որոնց արժե ավելի մոտիկից ծանոթանալ

ԱՄԵՆԱԿԱՐԴԱՑՎԱԾ

Գողտրիկ հավաքույթներ Երևանում. ներկայացնում ենք Margaryan Business Group ռեստորանների հարթակների ճանապարհային քարտեզը (ՖՈՏՈ)

0
8603

Թեստ. գուշակեք աշխարհի երկրների մայրաքաղաքները

0
6252

Հայաստանում Հոբբիթների հեքիաթային գյուղ է հայտնվել

0
5610

Հարսանիք «Ծիրանի գարդեն» ռեստորանում. կարևոր է յուրաքանչյուր մանրուք (ՖՈՏՈ)

0
5297

Օմլետ, բրդուճ և գրանոլա. որտե՞ղ նախաճաշել Երևանում, խմբագրության ընտրություն

0
3533

Facebook

ԿՈՆՏԱԿՏՆԵՐ

Տեղեկատվություն տարածելու և ստանալու հարցերով դիմել.
Հեռ./ֆաքս. (+37410) 52-40-80
E-mail: [email protected]

Գովազդ տեղադրելու հարցերով դիմել.
E-mail: [email protected]

Տեխնիկական հարցերով դիմել
E-mail: [email protected]

ԲԱԺԻՆՆԵՐ

  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո

ՆԱԽԱԳԾԻ ՄԱՍԻՆ

Food&Wine–ը «Նովոստի–Արմենիա» միջազգային տեղեկատվական գործակալության հատուկ նախագիծն է, որտեղ կարող եք գտնել ակտուալ, հետաքրքիր և գլխավորը` օգտակար տեղեկատվություն գաստրոնոմիկ նրբությունների, օրիգինալ և վաղուց սիրված ճաշատեսակների ու հյութերի մասին։ Մենք չենք սահմանափակվում միայն Հայաստանով, որին, անշուշտ, հատուկ տեղ է տրված, այլ նաև պատմում ենք տարբեր երկրների խոհանոցների և հետաքրքիր գաստրոնոմիկ ավանդույթների մասին։ Ձգտում ենք ընթերցողին ծանոթացնել զարմանահրաշ գաստրոնոմիկ աշխարհի հետ, որը լի է անակնկալներով, գաղտնիքներով, առասպելներով ու պատմություններով։
Copyright © 2005-2019 AMI "Novosti-Armenia"