Food & Wine
  • ru
  • hy
  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո
  • ru
  • hy
Սնունդ

Վերջապե′ս. #ԳԱՌուն նոր ֆուդ սեզոնը` Margaryan Business Group ռեստորանային խմբի կողմից

Գառան միսը բացառիկ բաղադրիչ է գաստրոնոմիայում, քանի որ գառն ուտում է բացառապես լեռնային բույսեր

ԵՐԵՎԱՆ, 20 ապրիլի./Նովոստի–Արմենիա/. Հայաստանում ապրիլի 19–ից ձեզ է սպասում արդեն բոլորի կողմից սիրված #ԳԱՌուն ֆուդ սեզոնը` ավանդույթների վերածնունդ` Margaryan Business Group ռեստորանային խմբի կողմից։ Գառան միսը բացառիկ բաղադրիչ է գաստրոնոմիայում, քանի որ գառն ուտում է բացառապես լեռնային բույսեր։

Ձեր ուշադրությանն ենք ներկայացնում ընկերության ղեկավար Կարեն Մարգարյանի կողմից առաջարկվող ուտեստների անձնական ընտրանին.

1. Եթե ընտրում եք «Ոստան», ապա համտեսեք գառան թիակը՝ գյուղական կարտոֆիլով. նուրբ սոուս, համեմունքների բույր և հալվող միս:

2. «Ալյասկա»-ում պարտադիր է համտեսել #ԳԱՌburger - ները. փոքրիկ գայթակղություններ՝ խորովածի սոուսով`սեզոնի իսկական հիթը:

3) «Չինար»-ում ձեզ է սպասում ծխեցված գառան մեջք XL. համեմունքներից միայն աղ է և դանդաղ  ապխտում 3 ժամվա ընթացքում: Իսկական ճաշատեսակ` ծխի բույրով։

4) «Ծիրանի Տուն»-ը գառան սրունքից արքայական խաշլամա չփորձելը մեղք է: Գարնանային խաշլամայի լավագույն ավանդույթները՝ տնական համ:

5) Հատուկ ընկերների համար «Ծիրանի այգի»–ում անձամբ պատրաստում եմ կաթնային գառ՝ պտուտակի վրա: 10 կիլոգրամ նրբագույն միս՝ խրթխրթան կեղևով, ծիրանենու փայտի վրա խորոված: Կատարյալ հավելում` ցանկացած հանդիսության համար:

#ԳԱՌուն–ն, ըստ ավանդույթի, կտևի մինչև հունիսի 1–ը, այնպես որ դեռ ժամանակ ունեք համտեսել բոլոր մենյուում ներառված բոլոր 15 ճաշատեսակները։-0-

Share:
Թեգեր: #ԳԱՌուն, Margaryan Business Group, գառան միս, ճաշատեսակներ
Նախորդ նյութը

Հարսանիք «Ծիրանի գարդեն» ռեստորանում. կարևոր է յուրաքանչյուր մանրուք (ՖՈՏՈ)

Հաջորդ նյութը

Գողտրիկ հավաքույթներ Երևանում. ներկայացնում ենք Margaryan Business Group ռեստորանների հարթակների ճանապարհային քարտեզը (ՖՈՏՈ)

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

post-image
Սնունդ

ԹԵՍՏ. Նյոկկի, Սևիչե կամ Տարտյուֆո. գուշակեք ճաշատեսակի անվանումը, որը նույնիսկ դժվար է արտաբերել

post-image
Սնունդ

ՕՐՎԱ ԲԱՂԱԴՐԱՏՈՄՍ. ելակով համեղ թխվածք

post-image
Սնունդ

Ի՞նչ է հայկական գաստրոբակը

post-image
Սնունդ

ՕՐՎԱ ՄԹԵՐՔ. տանձ

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

  • Հայաստանը զբոսաշրջային նոր բրենդ ունի
  • Տեղական համեղ ուտելիքներ և կոլորիտ. Դիլիջանում կայացավ գաստրոնոմիկ շքեղ փառատոնը` GASTROFEST–ը (ՖՈՏՈ)
  • «Երևանի Գինու Օրերը» փառատոնը Wine Travel Awards զբոսաշրջության միջազգային մրցույթի հաղթող է ճանաչվել
  • Հայաստանում մեկնարկում է GARoon փառատոնը. «ԳԱՌունա, գառ կեր»
  • The New York Times–ը հայկական «Արենին» ներառել է խաղողի 10 լավագույն սորտերի ցանկում, որոնց արժե ավելի մոտիկից ծանոթանալ

ԱՄԵՆԱԿԱՐԴԱՑՎԱԾ

Գողտրիկ հավաքույթներ Երևանում. ներկայացնում ենք Margaryan Business Group ռեստորանների հարթակների ճանապարհային քարտեզը (ՖՈՏՈ)

0
8707

Թեստ. գուշակեք աշխարհի երկրների մայրաքաղաքները

0
6457

Հայաստանում Հոբբիթների հեքիաթային գյուղ է հայտնվել

0
5837

Հարսանիք «Ծիրանի գարդեն» ռեստորանում. կարևոր է յուրաքանչյուր մանրուք (ՖՈՏՈ)

0
5412

Օմլետ, բրդուճ և գրանոլա. որտե՞ղ նախաճաշել Երևանում, խմբագրության ընտրություն

0
3740

Facebook

ԿՈՆՏԱԿՏՆԵՐ

Տեղեկատվություն տարածելու և ստանալու հարցերով դիմել.
Հեռ./ֆաքս. (+37410) 52-40-80
E-mail: [email protected]

Գովազդ տեղադրելու հարցերով դիմել.
E-mail: [email protected]

Տեխնիկական հարցերով դիմել
E-mail: [email protected]

ԲԱԺԻՆՆԵՐ

  • Սնունդ
  • Ըմպելիք
  • Տուրիզմ
  • Իվենթներ
  • Վիդեո

ՆԱԽԱԳԾԻ ՄԱՍԻՆ

Food&Wine–ը «Նովոստի–Արմենիա» միջազգային տեղեկատվական գործակալության հատուկ նախագիծն է, որտեղ կարող եք գտնել ակտուալ, հետաքրքիր և գլխավորը` օգտակար տեղեկատվություն գաստրոնոմիկ նրբությունների, օրիգինալ և վաղուց սիրված ճաշատեսակների ու հյութերի մասին։ Մենք չենք սահմանափակվում միայն Հայաստանով, որին, անշուշտ, հատուկ տեղ է տրված, այլ նաև պատմում ենք տարբեր երկրների խոհանոցների և հետաքրքիր գաստրոնոմիկ ավանդույթների մասին։ Ձգտում ենք ընթերցողին ծանոթացնել զարմանահրաշ գաստրոնոմիկ աշխարհի հետ, որը լի է անակնկալներով, գաղտնիքներով, առասպելներով ու պատմություններով։
Copyright © 2005-2019 AMI "Novosti-Armenia"